Šta je novo?

Ones multisesion

Bad MF

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
649
Sta je kod ONESa standardan multisesion mod za rezanje dvd-ova? DVD incremental open? Sta je najbolje (najkompatibilnije:)) koristiti za multisesije?

Nije valjda da niko ne zna?

Usput mi se desila glupost :d Dakle, prvo sam hteo da isprobam wizard da vidim kako radi, i narezao 2gb podataka. Sve ok. A zatim sam bez wizarda sa open incremental narezao jos jos 700mb. I sad se vidi samo tih 700mb. Why?

Doduse koristio sam u neru multisesion DVD i nikad se nije pokazalo kao najbolje resenje, vise puta mi se desilo da drugi dvd citaci nisu mogli da ucitaju moj multisesion DVD. A sto se tice multisesion funkcije to valjda i sam znas da svaki multisesion (CD ili DVD) ako hoces ponovo da upisujes podatke moras da stavish continue multisesion (makar je tako u neru).

Bad MF je napisao(la):
Usput mi se desila glupost :d Dakle, prvo sam hteo da isprobam wizard da vidim kako radi, i narezao 2gb podataka. Sve ok. A zatim sam bez wizarda sa open incremental narezao jos jos 700mb. I sad se vidi samo tih 700mb. Why?
Verovatno zato što Wizard nije importovao TOC-ove prethodnih sesija (to je ono "Link data if exist" kod data masteringa)...

Pa ja sam wizard koristio na praznom dvd-u, a dorezao sam bez wizarda...

Edit: e jesam corav, tek sad vidim da ima checkbox "link data already on disk, if any". Mada mogao je da pita makar, ako disk nije prazan ffs :d

Pitanje i dalje ostaje. Koji od incremental modova koristiti?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno