I ja se pitam i to bez ikakve garancije i servisa u Srbiji i bez jednog jedinog rezervenog delića kod nas???
Na stranu dizajn, to je subjektivno. Iz kog razloga bi pre uzeo ovaj telefon?Meni je z2 u top 5 najruznijih telefona ikada napravljenih tako da nisam kompetentan da pravim poredjenje opX vs z2
Ali za oko 300e licno bih pre uzeo ovog kineza nego sonija,iako je oneplus firma prevaranata
Ne bih da budem party breaker ali sta je toliko posebno kod ovog telefona koji ce biti oko 300E? Pa za te pare ima Z2 koji je bolji ukupno bez dileme.
I ja se pitam i to bez ikakve garancije i servisa u Srbiji i bez jednog jedinog rezervenog delića kod nas???
Rekose ti vec za dizajn. E pa onda kazi bolji zbog Amoleda i kraj, a ne tu kao dizajn ovo ono.Neka dizajn bude dovoljan razlog![]()
A i skriveni sam ljubitelj amoleda tako da..![]()
A koliko je Z2 na zapadu?U Srbiji nema ništa posebno, ali na zapadu gde z2 ne košta toliko nov/skoro nov, ovo je odlično.
Koliko sam uspeo da vidim u nemačkoj od ~400-450€.A koliko je Z2 na zapadu?
Čudno, to pročitah negde na XDA u komentaru nekog poznatijeg člana. Nemam link sada.^ S5 ima 16MP senzor, ovaj OPX ima neki od 13MP.
Ne kazem da mu nesto posebno fali, ali za taj novac ima i boljih telefona.Batak, šta sad fali ovom telefonu?
Meni je jedina nepoznanica ekran, tj koja je generacija. Za kameru je rečeno da će biti sa s5.
E sada, taj 801 može biti problem, pošto će Android M biti poslednji update za sve flagship koji ga imaju. Pitanje je da li će Qualcomm davati biblioteke za sledeći Android.
700 nije malo vise, nego mnogooo vise. Bas je preterana cena.Pa ne, realno ne bih preveliku telefon, ali Nexus 6P je toliki bolji da je on prvi izbor iako je prevelik.
Kao što rekoh u nekoj temi, juriću 64 GB verziju. Vidim da je svuda po Evropi najavljena cena od 700€. To je malo više nego što bih hteo, ali otom potom.
Batak, šta sad fali ovom telefonu?
Pa svi su precenjeni. Mnogo je to para a opet nije sve premium.Pa šta bi mogao da kupiš za te pare?
S6 sa 128gb, s6 edge sa 64gb, z5 sa 32gb i to je to. Gledam cene preko, ne u Srbiji. Trenutne, ne "stablizovane", "pravu vrednost" i sl.
A ovo je 6P sa 64gb. I još bih jurio povraćaj poreza, tako da bi to ispalo ispod 600.
No, da ne off topičim više.
Nije ti opaska na mestu. Davno sam ja presao sa Ajfona.Mrtvi pikseli, klimav ekran i ostatak premijum iskustva na koje se navikao sa ajfonom.
Pa ne, realno ne bih preveliku telefon, ali Nexus 6P je toliki bolji da je on prvi izbor iako je prevelik.
Kao što rekoh u nekoj temi, juriću 64 GB verziju. Vidim da je svuda po Evropi najavljena cena od 700€. To je malo više nego što bih hteo, ali otom potom.
Treba meni, ali mislim da su sada vezane za nalog, tj email adresu. Nikola1994 mi je poslao invite sinoć, ali je odbijena zbog neslaganja email adresa.Danas sam dobio invite za OPX, pa ako nekom treba neka se javi. Ja ću ostati na OPO-u dok ne izađe OP3. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari