Šta je novo?

Oneplus X

Nije lose. Ako bude ok cena kod svercera mogao bi da se preporuci ljudima za kupiti. Steta sto kamera nema ois

Lep napad na segment trzista nexus 5x..

Poslednja izmena:
Vrhunski izgleda :) Steta sto nema kod operatera

Odlican fon, u odnosu na cenu moze da se kaze i sjajan :smoke:

Samo da je kuciste malo deblje a baterija jedno 2800 mAh.. u svakom slucaju bice ovo super kupovina samo te pozivnice smaraju.

1495246759889183635.jpg

OnePlus X Is a $250 Phone That's Shockingly Good-Looking

Svidja mi se, za ove pare odlican telefon!

https://youtu.be/xxSEhMoqj1M

Sjajna vest, ako ispune rečeno kupovinu bez pozivnica posle mes. dana ... Dark ui i amoled pun pogodak...
Je l' na ovoj običnoj verziji pozadi isto gg3?

Hm ne znam bas, meni crni >>>>>>>>> bas nekako stealth izgleda. :D
A ove slusalice... izgledaju super. Idu uz telefon ili?

Lici na hibrid iphone6/s6 (otvori zvucnika), neki huawei (prednja maska) i sony (zadnja strana kucista) :) Ali opet telefon izgleda odlicno i nije klasicna jeftina kopija kao onaj novi htc.

Poslednja izmena:
Original OnePlusX Mobile Phone 1+X OnePlus X cellhone Snapdragon 801 Quad Core 4G FDD LTE 3G RAM 16G ROM O2 OS 5''
http://www.aliexpress.com/item/Orig...gon-801-Quad-Core-4G-FDD-LTE/32517000829.html

Kinezi vec imaju preorder. :)

Valja se i 2gb verzija..
Selling price, plus a phone X  2GB + 16GB basic version is priced at 1,499 yuan , 3GB + 16GB Standard Edition is priced at 1,599 yuan , the official website is now open, Jingdong, Lynx, Suning, stage music and other appointments will be 11 March 5 launch.

Poslednja izmena:
Liči malo na zte nubia liniju..?
ab36ee5b1b09f4cd3f33c6e4276363c9.jpg

Malo vise. :d
Ali sad svi lice jedni na druge.

The aircraft 2GB + 16GB version priced at 1499 yuan, 3GB + 16GB version priced at 1499 yuan, support mobile Unicom 4G and dual card dual standby, but does not support 802.11ac and 5G Wi-Fi.

Nema ni nfc ni brzo punjenje. A koliko vidim ni kapacitivni dugmici ne svetle ?

[youtube]XfsR4DuqoEs[/youtube]
Ili lik ne zna da ih upali..

Poslednja izmena:
Odlicno. Ne vidim koja je razlika izmedju grafit-nog i obicnog :) da li ovaj prvi ima metalne ram a obican X ne?

Oba ima metal, nego je zadnje staklo drugačije, koliko sam razumeo...
Ima i ambient displej sjajno

Ima li dupli tap za paljenje ekrana ? I ovi dugmici dole ne mogu da svetle ? Steta..

Moze da se saceka da kod kineza na aliju padne na oko 280$ pa da se zapinje..

Super telefon, jedino mi čudno što nema 2160p i 1080p 60fps snimanje.
Sjajna alternativa za nekog ko juri Sony compact modele, nije nešto preterano veći.

Čekaj malo odakle to da postoje dve verzije, sa 2 i 3GB memorije?

http://www.gsmarena.com/the_oneplus...her_with_a_ceramic_body_option-news-14729.php
The OnePlus X comes in a choice of either Onyx or Ceramic attire. Both versions feature an anodized metal frame with 17 grooves etched into it. The first one has a black glass panel on its back with a glossy mirror-like finish, nothing out of the ordinary.

It’s the Ceramic version where things go bonkers. The panel takes 25 days to manufacture, OnePlus says, and starts its life as a 0.5mm zirconia mold heated in a 1480-degree furnace for more than 28 hours. It’s then left to cool down for two whole days, goes through some polishing and in the end is good for an 8.5H hardness rating on the Mohs scale.

Ne bih doplaćivao za keramiku, nije mi to toliko bitno.

Poslednja izmena:
U kini postoje a kakvi su prevaranti osecam da ce gurnuti 2gb verziju na jos neko trziste :)

posle jutrosnjeg MKBHD rivjua sam odlucio da je ovo moj sledeci fon. maloprije dobijam invite a nemam prebijene pare. :(

Koliko je One Plus 2 razocarao, toliko je ovaj "malisa" odusevio, samo da ne bude nekih mana, za ove pare (u $) treba biti spreman na sve.

Delim isto misljenje :)

Buni me samo info da ne podrzava onaj wi fi standard ali iskreno ne znam sta to znaci :)

Ako ne znaš o čemu se radi onda ni nemaš kući AC sposoban ruter.
Ako ne kopiras gigabajte svaki dan sa telefona i na njega onda ti je i N više nego dovoljan tako da možeš da ignorišeš taj nedostatak ako je podatak tačan jer na Ars recimo piše da ima Dual-band 802.11 Wi-Fi a/b/g/n pa bi mu falio samo AC. Nije kraj sveta i da fali.

Nego onaj link sa aliexpress je izgleda za 2GB verziju.

Koliko bi me ukupno izašao ovaj telefon ovde ako se naruči?

Poslednja izmena:
Bez da kvarim zabavu ali 250$ -> 250€. Ako se naruči od OnePlus-a negde u EU pa dovlači ovamo to je još okvirno bar 50€ na ovu cenu. Dakle 300€ minimum. Ove varijante sa Aliexpress-a i slično mislim da samo još skuplje mogu da budu. OPO hardver sa 600mAh manjom baterijom. Jedino ako je nekome baš bitno da bude 5" umesto 5.5". Ali mislim da je bolje juriti OPO ako se već neka ovakva varijanta hoće.

@fkloznica pod brojem dva

uploadfromtaptalk1446161700984.jpg

Ma to je kopirao tekst sa oglasa kog je postavio pre ovoga,to jest za 2gb model. :) kada ides na buy biras izmedju 3gb belog ili crnog . verovatno ce za par dana izbrisati ovu stranicu i napraviti novu sa pravim info,uvek tako rade

Poslednja izmena:
Ne bih da budem party breaker ali sta je toliko posebno kod ovog telefona koji ce biti oko 300E? Pa za te pare ima Z2 koji je bolji ukupno bez dileme.

I ja se pitam i to bez ikakve garancije i servisa u Srbiji i bez jednog jedinog rezervenog delića kod nas???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno