Šta je novo?

OnePlus Watch 4 / 3

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Malo mi čudno da nema ova serija svoju temu na ovom forumu 🙂 . Otvaram je pre svega zbog utisaka koje je na mene ostavio prethodni model OnePlus watch 3 ,Al eto pošto je sat star godinu dana ,bolje da počnemo temu sa 4 koji je tek izašao .

Naime ,uzeo sam pre nekoliko OnePlus watch 3 ,iz prostog razloga da probam i taj brend (a imam i telefon OP) .Očekivanja nisu bila nešto velika ,možda su zbog toga i ovakvi utisci, fenomenalni . Koristio sam većinu brendova (osim apple ) ,I nijedan me nije tako oduševio .Odakle god da krenem ,osećaj na ruci ,premium ,ekran ,narukvica ,brzina rada ,baterija,sistem sam,plaćanje satom ...Čak i watch faceovi su nekako odlično odradjeni,većinu bih mogao da koristim . Nekako tražimo savršen sat ,barem ja .Menjam satove često tražeći tako nešto ,ovaj je najbliže tome .Šta fali da bude savršen ,to je preciznost u merenjima .A to mi obični smrtnici ne bi ni znali ,da nije testova na yt gde se vidi da op nije baš precizan po tim pitanjima .Ali za tako nešto ću uzeti verov fitbit air narukvicu ,a ovo koristiti za nošenje ,kao sat .Baterija lagano 5 dana ,naravno da nije kao Huawei (imao sam i gt6pro)ali 5 za wear os je sasvim dovoljno .Ma ,kao što kažem ,gotovo savršen sat .Ako nekog interesuje još nešto o ovom satu ,nek pita ,odgovoricu kolko mogu .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno