Šta je novo?

OnePlus One

Sigurno ce podici cenu. Pogledaj samo koliko kostaju S6 i One M9. OnePlus 2 da kosta 500 dolara za najjacu verziju, opet je povoljan u odnosu na njih.

Ovo kašnjenje Lolipopa od preko 4 meseca je težak fail za njihovu firmu. Nisam siguran koliko će vlasnika "keca" želeti da pređe na dvojku nakon ovolikog zavlačenja.

Nešto se plašim da je 5.0 zadnji oficijelni update koji ćemo videti.

A do sad su bili poznati po poštovanju rokova. :)

Za ove pare bih uzeo dvojku,ali posto ce verovatno biti skuplja zaobici cu ga i nadati se dobrom nexusu :)
Mene to oko apdejta ne pogadja toliko jer mi se lolipop za sada ne dopada,4.4 radi prilicno bolje jos uvek.
Mislim da su negde rekli da ce dobiti jos jedan major update nako lolipopa,ali nemoj me drzati za rec.

Pa ako ponovo masno ne slažu, ja očekujem lolipop za 10-ak dana...

Meni isto nije problem što nije izašao Lollipop. I dalje je kilav i lošija mu je baterija nego KitKat. 4.4 mi savršeno radi, dok je 5.0.x i na Nexusu i ovde tuga.

Iskreno, ne znam cemu toliko potenciranje lolipopa? Zar ste nezadovoljni time kako funkcionise 11s?
Ja sam izuzetno zadovoljan svakim aspektom... Brzina, baterija, stabilnost... Sve...

Meni na neku od onih prethodnih verzija modovane aplikacije na Auto nije dao blic toggle...

Stiže u sledećih par nedelja. Stvarno je CM odužio... Iako koristim custom lollipop odavno, mislio sam da će ispoštovati onih 3 meseca od objave...

LOL... Sa "ocekivanog" pocetka februara, na pocetak aprila (mozda). Ma, ovaj 11s radi ok i koliki su smarachi do sad bili, ne moraju ni da izdaju 12s sto se mene tice...

PS
Hvala na vesti. :)

Rekao je onaj tamo neki iz CM, zaboravih i gde sam pročitao, "druga polovina, druge polovine" marta.... Nemam ja problem sa time što kasne ako će finalni proizvod da bude dobar. Koliko čitam po ostalim temama, sve neki problemi sa 5.0. Ne vidim dramu, ne dobijamo nijednu novi bitnu funkciju zbog koje će telefon vidno bolje da radi.

Cemu zurba, bolje dobiti krsten lolipop nego neki poluproizvod. Zamislimo samo da su izbacili OTA, najveci broj bi poceo sa kritikama svega, vracam se na 11s, baterija...google neka pegla svoj deo, a CM neka uradi svoj deo.

У питању је качење на неку одређену мрежу (нпр код тебе у стану или на послу) или важи за све мреже??

Možda se ruter zaljubljuje, pa probaj restart, pa vidi kako se ponaša onda.

Odradi factory reset, verovatno se nešto zeznulo sa OTA updateovima.

Поред девојке и хотела, он брине за WiFi...Е стварно Вертумусе!

Пази само да ти се телефон приликом враћања на фабричка подешавања не закачи на мобилни интернет (с обзиром на твоју тренутну локацију)... Мени се то десило, па кад је стигао рачун :)

Поред девојке и хотела, он брине за WiFi...Е стварно Вертумусе!

Пази само да ти се телефон приликом враћања на фабричка подешавања не закачи на мобилни интернет (с обзиром на твоју тренутну локацију)... Мени се то десило, па кад је стигао рачун :)
[emoji33] [emoji33] [emoji33]

Hvala

Da li se nekom desavalo da se ekran potpuno zacrni u landscape kada je ukljucena kamera na dnevnom svetlu?

CM 12S: The official OTA update for the OnePlus One will be released on or before March 30, 2015

OxygenOS: The official release of our own Lollipop-based ROM will be available for download on or before March 27, 2015

Ajde pa da vidimo da li će biti normalan OS posle toliko čekanja. Ako su ispravili bagove i memory leak, biće super.

Koga briga više, ne verujem im ništa...

#neverupdate

Vrh Dno