Šta je novo?

OnePlus One

Ok, Santa mi je prosledio invite (hvala!), ali nailazim na isti problem koji je imao i Darko1290, i ne uspevam da ga resim - PayPal ne dozvoljava drzavljanima Srbije slanje u Nemacku (probao sam da obrisem svoju verifikovanu karticu sa PP naloga i izlazi mi ista greska, probao sam da napravim novi PP nalog na zenino ime...). Screenshot na http://imgur.com/fZkefyq.

Jel ima neko step-by-step uputstvo pls?

Karticu obrises sa svog naloga, pravis novi paypal nalog ali na paypal.de dakle kao da si u Nemackoj. Unosis svoje podatke ali adresu stavi nemacku, mozes recimo tu gde saljes telefon. Ne dodajes karticu na taj nalog. Kada odes na oneplus na checkout on ti ponudi onaj prozor da se logujes na paypal, nemoj. Umesto toga skrol do dole gde pise da platis karticom a da paypal bude samo procesor transakcije. Izaberi to, unesti podatke sa kartice i to je to. Tj on ce tu da prekopira podatke iz narudzbenice. Kako nisam sebi slao na svoju adresu ime i prezime je bilo pogresno. To izmeni tj stavi da se poklapa sa podacima na kartici. Ostalo tipa adrese itd ne diraj. Meni je tako proslo ali sam tipa ceo dan izgubio pokusavajuci...

Zamolio bih za invite za sandstone black 64GB.

Unapred zahvalan

Imam par pitanja vezano za OnePlus.
1.I dalje vazi sistem pozivnice?
2.Jel salju u Srbiju posto vidim da sve narucujete za Nemacku, Hrvatsku itd.?
3.Kako ste zadovoljni?

@Darko: pfffff ***, koja *******cija.. i koliko vidim ovo je (skoro) iskljucivo problem sa Nemackom. Morao sam da unesem cjaletov mejl za PP procesing kartice (dobro je pa iz security razloga imam passworde svih u porodici kojima sam ikad kreirao mail accounte :D ) i konacno je proslo. Na finalnoj potvrdi billing adresa stoji moja, shipping je odgovarajuca DE adresa, kontam da OnePlus ne zanima preterano sta sam ja u pozadini uradio sa Paypalom, dok god njima leze kesh. Proverio sam stanje na kartici, pare su rezervisane.

U svakom slucaju hvala puno, ne bih imao zivaca da se sam zezam i ovoliko eksperimentisem!

Javljam se sa novostima.

Sta da ti kazem, ja sam lepo seo za komp, secam se nedelja je bila, oko 11 ujutru, rekoh na miru da porucim to pa idem do grada. U pola 6 sad dobio poruku od banke da su sredstva rezervisana. Malo falilo da laptop leti sa terase, nema sta nisam probao...

Sve je ok ako su pare rezervisane, ne zanima njih nista sem toga da im iste legnu a leci ce.

Btw hvala snasao sam se za invite na njihovom forumu. Što se tiče problema sa Paypalom ja sam to rešio na sledeći način pošto imam slovenačku karticu vezanu za paypal a Slovenija nije na listi zemalja za dostavu. Samo sam dodao još jednu adresu (Austrijsku) tako što sam sve dodao normalno osim što sam u regiju stavio Austrija pošto zemlju (Sloveniju) ne mogu da promenim. I tako mi je prošlo.

I dalje treba pozivnica.
Ne šalju u Srbiju.
Prezadovoljan.

:)

Na oneplus.net forumu.
Uclanis se i cekas u temi "Members from Croatia, Serbia, BiH, Montenegro and Macedonia" da ti neko prosledi pozivnicu.

Karticu obrises sa svog naloga, pravis novi paypal nalog ali na paypal.de dakle kao da si u Nemackoj. Unosis svoje podatke ali adresu stavi nemacku, mozes recimo tu gde saljes telefon. Ne dodajes karticu na taj nalog. Kada odes na oneplus na checkout on ti ponudi onaj prozor da se logujes na paypal, nemoj. Umesto toga skrol do dole gde pise da platis karticom a da paypal bude samo procesor transakcije. Izaberi to, unesti podatke sa kartice i to je to. Tj on ce tu da prekopira podatke iz narudzbenice. Kako nisam sebi slao na svoju adresu ime i prezime je bilo pogresno. To izmeni tj stavi da se poklapa sa podacima na kartici. Ostalo tipa adrese itd ne diraj. Meni je tako proslo ali sam tipa ceo dan izgubio pokusavajuci...

Za slucaj da nekome ubuduce bude trebala ova procedura, da je sada dodatno prokomentarisem:
Darko, a cemu pravljenje novog PP naloga na paypal.de? Sve sto sam time dobio (iako nisam dodavao kartice na taj nalog) je da PP nije hteo da mi prihvati tu mail adresu kad sam probao da koristim PP samo kao procesor uplate.. zato sto je taj mail vec vezan za taj nalog koji sam napravio na paypal.de. :)

Ono sto sam ja uradio je bilo sledece:
1. obrisao karticu sa svog postojeceg srpskog PP accounta
2. otisao na checkout na oneplus store-u i izabrao paypal kao procesor uplate, a ne logovanje na postojeci PP account
3. na narednoj stranici (paypal) su vec bili prikazani shipping podaci drugara u DE gde saljem telefon - promenio sam ime i prezime, ostatak nepromenjen.
4. uneo br kartice koju sam prethodno (prvi korak) obrisao sa svog paypal naloga
5. uneo mail koji nije vezan ni za jedan paypal nalog (kao sto sam napisao gore, prvo sam probao da unesem mail koji sam koristio pri kreiranju paypal.de naloga, ali paypal prepoznaje da mail pripada vec postojecem nalogu i zahteva da se ulogujem).

To bi bilo to.

A vidis meni upravo suprotno, dok nisam napravio paypal.de nalog sa tim mailom nije htelo da mi prodje :s Jos bolje ako sad moze bez toga.

Dok cekam da stigne telefon, gledam case-ove, da narucim i to. :)

Koliko vidim ovde, skoro iskljucivo ste kupovali Diztronic, http://www.tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=104_105&products_id=396.
Koliko se ceka da stigne, i kolika je krajnja cena? Pitam da znam da li mi se isplati da narucim na nemackom amazonu, pa da mi drugar posalje zajedno sa telefonom (14e + 3e shipping).

Jel neko probao neki drugi case? Diztronic ultra http://www.amazon.de/Diztronic-Ultr...2541201&sr=8-2&keywords=diztronic+oneplus+one ?

Sto se screen protectora tice vidim 2 opcije, skoro identicne cene, ali me zanima kako ste porucili ovaj prvi.. s obzirom da mi Ali nudi jedino shipping DHLom za 86.65e?! :)
http://www.aliexpress.com/item/New-...r-For-OnePlus-One-A0001-Lucky/2036512369.html
http://www.aliexpress.com/item/Case...-Bowknot-Lace-Pearl-Cover-Case/867046095.html

Ja sam porucio neki najobicniji noname case za 0.99, kad dodjem kuci poslacu ti link ako hoces, po meni je sve to cisto bacanje para, apsolutno mu nista ne fali i zavrsava posao. Sto se tempered glass tice, ovaj vise ne salje free za Srbiju. Imas par strana unazad, okacio sam nekog drugog. Sa druge strane ako te ne mrzi da se igras sa tim Nillkin glass moze da se uzme na aukcijama na eBay-u cesto jako povoljno...

Da, nadjoh - to je u stvari 2. link koji sam okacio. :) Kupicu verovatno to, nemam vremena da se zezam sa aukcijama...

A baci taj link za case da pogledam ako nije problem, mada mislim da cu ici na nesto robusnije.

Tnx.

https://forums.oneplus.net/threads/meet-the-oneplus-rom-oxygenos.256294/

Oxygen%2BOS%2Bboot%2Banimation.gif

To je najverovatnije rom za Indijce posto se tamo spore nesto pa ne smeju CM da distribuiraju.
Za ostale ce biti CM12S nadam se sad u februaru :)

Да ли се зна отприлике када ће ОПО 2?

Ljudi koja je cena ovog cuda i gde moze da se uzme i kako? Jel ima samo verzija sa 64 gb koju vidim da ovde cesto pominjete ili ima i nesto manje, pitam jer sam u potrazi za kupovinom nekog kineza i budzet je tu do 200 evra e sada koliko bih trebao jos da dobacim da bih kupio ovu ljutu zver???

Комплетне информације можеш наћи на њиховом сајту а и већ је доста пута све поновљено овде у теми. Постоји и верзија од 16 ГБ.

Sada vidim, tu je oko 265 evra za 16 gb a 310 za 64 gb. *** toliko bas ne mogu da sada razvucem ili da sacekam mesec dva pa mozda pojeftini?

Sada vidim, tu je oko 265 evra za 16 gb a 310 za 64 gb. *** toliko bas ne mogu da sada razvucem ili da sacekam mesec dva pa mozda pojeftini?
Neće ti pojeftiniti, ta cena je od početka. Opet zavisno u koju zemlju se šalje cene su tu +- 15e zavisno od pošiljke (normal i express)

Vrh Dno