Šta je novo?

OnePlus One

Naruci na nekog rodjaka/prijatelja u inostranstvu pa neka ti donese kad dolazi

Cena u skladu s nadimkom onog ko je okacio oglas.

kakav pobednik :) narucio sa alija,izaslo ga ispod 400e i sada ga prodaje za 650e ?!!? boze mili. ako mu neko kupi svaka mu se dala

Mozda ni nema telefon nego ocekuje response, ne bi ste verovali koliko ima takvih KP oglasa

samo što taj provereni prodavac koga si naveo ne šalje za srbiju...mada, hm, ponekad mi izbaci can not deliver to serbia a ponekad kao može?

nego kad smo već kod xiaomia jel može onaj mikey button, koji ide u ulaz za slušalice, da radi sa drugim telefonima? ili za ostale telefone postoje neki drugi? jel može s njim da se pali/gasi ekran umesto na power tasteru?

Poslednja izmena:
Salje za srbiju. Plus je kod fantazija 360. Ovo sto sam zakacio je najeftinija verzija 64gb na aliju.

qutygyra.png

Sva sreca pa sam trenutno u Americi. Za desetak dana, u mojim rukama. :)

Najs :) Iskreno, ovo moze da se pazari dosta ranije nego sto sam ocekivao.

[YOUTUBE]Y9GlOwdai24[/YOUTUBE]

Zna li neko troškove dostave do Nemačke? Da li se onda plaća carina i pdv?

[YOUTUBE]5BRVHKG_hpU[/YOUTUBE]

Dobar je OPO,mada za moj ukus ipak prevelik. Steta

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]IlL-6YUrKjA[/YOUTUBE]

vidim malo po malo svi se bune na neke zute fleke na ekranu. a koliko sam pohvatao skoro svi primerci imaju 1cm zut dislej za donje strane,pa ako ga neko kupi neka ostavi ovde komentar po tom pitanju :)

Ja sam se zapitao gde su uštedeli a negde sumorali. Dizajn je vrhunski, hw odličan ostaje panel da se uzme "žućkast" i skrešu troškovi...

Ne verujem da su se namerno odlucili za falican displej, ipak je to osnovna veza izmedju korisnika i uredjaja.

Ja sam se zapitao gde su uštedeli a negde sumorali. Dizajn je vrhunski, hw odličan ostaje panel da se uzme "žućkast" i skrešu troškovi...

Ne postoje tu troskovi koji se "kresu" jer su troskovi drastcino manji od onog u sta je vecina naroda upucena laznim internet clancima. I Samsung i Apple LAZU zestoko kada objavljuju one clanke "price part by part"

vecina cene telefona odlazi na MARKETING, i to je najveci trosak proizvodnje.

http://www.computerworld.com/s/arti...laxy_S5_parts_cost_21_more_than_for_iPhone_5S

IHS didn't detail costs for every component in the S5, although it pegged the cost for the phone's integrated circuit at $102.37, which includes the $41 Qualcomm processor as well as Samsung's own manufactured DRAM and NAND flash components. The 1920 x 1080 display costs $63, the 16-megapixel and 2-megapixel cameras cost $18.70, and the two 2800 mAh batteries are $11, IHS said.

ovo je u rangu "Putin licno srusio MH17"

Pricam iz PRVE ruke, imao sam licno tour ZTE fabrike 2011 godine, svojim ocima video component Costs za ZTE Blade 1, i cena koju su tada HTC i Samsung reklamirali za Qualcomm MSM7227 je u realnosti TRI puta manja od onog sto se stvarno placa. Pazi molim te, dipslej koji Samsung sam sebi pravi kosta 63 dolara, dok drasticno skuplji proces pravljenja OGS displeja koji prave kinezi na kineskim brend telefonima izadje oko 15 dolara ...

Ne postoje tu troskovi koji se "kresu" jer su troskovi drastcino manji od onog u sta je vecina naroda upucena laznim internet clancima. I Samsung i Apple LAZU zestoko kada objavljuju one clanke "price part by part"

vecina cene telefona odlazi na MARKETING, i to je najveci trosak proizvodnje.

http://www.computerworld.com/s/arti...laxy_S5_parts_cost_21_more_than_for_iPhone_5S

ovo je u rangu "Putin licno srusio MH17"

Pricam iz PRVE ruke, imao sam licno tour ZTE fabrike 2011 godine, svojim ocima video component Costs za ZTE Blade 1, i cena koju su tada HTC i Samsung reklamirali za Qualcomm MSM7227 je u realnosti TRI puta manja od onog sto se stvarno placa. Pazi molim te, dipslej koji Samsung sam sebi pravi kosta 63 dolara, dok drasticno skuplji proces pravljenja OGS displeja koji prave kinezi na kineskim brend telefonima izadje oko 15 dolara ...

Itekako postoje troškovi koji se krešu. Igrom slučaja ne spadam u "većinu naroda" kada je u pitanju informisanost. Bio sam tamo daleko skoro deceniju, gledao troškove kakvi zaista jesu, profesor mi je bio jedan od bivših potpredsednika Samsunga, imao sam uvid i OEM i ODM ugovore i da dalje ne nabrajam. Udarno mesto za kresanje jeste panel, to važi i za TV i za laptopove a i vidimo telefone.

To što si napisao nakon "Pazi molim te" je jedan od primera kako se to radi u svetu. Ništa neobično i svi to rade.

ОнеПлус Оне савршенства у свом најчистијем облику, први поглед на ово чудо!

[YOUTUBE]JiW_4H-STiI[/YOUTUBE]

rus legenda

Isto tako bi trebalo da može da se odradi povraćaj poreza iz Nemačke prilikom iznošenja iz države? Ili ne?

Da, nakon izlaska iz EU, isto kao kad npr. kupis nesto u Madjarsku pa sledeci put uzmes nazad PDV.

EDIT:
Izvinjavam se, greška. Neće moći.
Za povraćaj PDV-a treba račun od prodavca (firme) iz EU.

Poslednja izmena:
Kupi li neko na kraju ovo "sokocalo" :) ? I vredi li rizikovati pa narucitu sa alija?

super. stavi belu pozadinu skini on screen dugmiće i menjaj brajtnes i prati donji deo displeja. koliko sam ispratio xda i opo forum, makar 90 posto primeraka ima tu falinku, to jest žutu boju pri dnu displeja.

iskreno ti želim da je izbegneš ali testiraj pa javi ovde :)

sem te po meni velike mane ovaj telefon je odličan. mada minus za neke može da bude i veličina samog uređaja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno