KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Odes u Settings i gore u Search bar kucaj Smart Sidebar.
Sve sam to već radio, thunderstorm stoji bez obzira na sve. Al ajd to manje više, double tap to wake je veći problemObrisi widget, pa ga ponovo dodaj...
Ovo je baš čudno, vidim da je to najčešći problem. Meni radi savršeno.Kod mene se animacije ispeglale same od sebe posle nekog vremena, ne seckaju više. Ali, i ja sam primetio problem sa double tap-om, ne reaguje uvek, pa mora više puta da se pokuša.
Ja nešto kao testirah to snimanje (nikad nisam koristio). Identični snimci regularan - ultra streadyUltra steady, piše kada se klikne kod video snimanja. Pre je bilo plavo sada narandžastoDruga ikonica gore posle flash (munje)
A double tap tj sada i po 4-6 puta tap tap... je posebna priča.
Možda ovo da probašUzeo sam 2T kao sekundarni telefon. Ažurirao na 13 i uradio hard reset. Primetio sam dva baga. Prvo, i ja sam video da double touch to wake treba više od dva puta da se pipne ekran da bi se probudio kad malo duže stoji dok kad se telefon uzme u ruku, onda se probudi pa je dovoljno 2 puta. Isključen je rise to wake a uključen double touch. I drugo, onaj OnePlusov widget koji pokazuje sat, vreme i datum ne menja vremensku prognozu (donji widget, ovo thunderstorm stoji uvek) Ostalo je ok, fluidno i lepo.
Rade vrhunski, to je nesto sto prvo danas ukljucim na novom telefonu. Toliko sam se navikao na njih da mi je svaka drugacija upotreba telefona neprihvaljiva.Nego, kako vam rade gestures na telefonu?
Verovali ili ne do skoro sam koristio ikonice(priznajem matori sam) ali gestures me nerviraju, posebno swipe odozdo. Nekad moram da probam i 5-6 puta
Kazi gde si da ti donesem moj Nord 2 na kome sve radi a besplatno cu udomim taj tvoj sto zeza.Moj je 2T, jedino ako je do toga, mada nema logike... I još sam ažurirao i odradio factory reset al džabe, baš loše radi kad se pusti da malo stoji.
Bravo, obrisao sam stari sken i skenirao prst opet. Sad radi bez greške. Problem rešen 😄Meni čitač radi bez ikakvog problema. Obriši pa skeniraj ponovo prste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari