Šta je novo?

Oneplus Nord 2

Uzeo sam 2T kao sekundarni telefon. Ažurirao na 13 i uradio hard reset. Primetio sam dva baga. Prvo, i ja sam video da double touch to wake treba više od dva puta da se pipne ekran da bi se probudio kad malo duže stoji dok kad se telefon uzme u ruku, onda se probudi pa je dovoljno 2 puta. Isključen je rise to wake a uključen double touch. I drugo, onaj OnePlusov widget koji pokazuje sat, vreme i datum ne menja vremensku prognozu (donji widget, ovo thunderstorm stoji uvek) Ostalo je ok, fluidno i lepo.

Prilozi

• IMG_20230701_133757.jpg
    IMG_20230701_133757.jpg
    79.6 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
Daj pristup lokaciji za weather... Ako nisi, dok rucno ne osvezis, nece da promeni...

Obrisi widget, pa ga ponovo dodaj...

Kod mene se animacije ispeglale same od sebe posle nekog vremena, ne seckaju više. Ali, i ja sam primetio problem sa double tap-om, ne reaguje uvek, pa mora više puta da se pokuša.

Kod mene se animacije ispeglale same od sebe posle nekog vremena, ne seckaju više. Ali, i ja sam primetio problem sa double tap-om, ne reaguje uvek, pa mora više puta da se pokuša.
Ovo je baš čudno, vidim da je to najčešći problem. Meni radi savršeno.

Da li ste možda stavljali neko zaštitno staklo nakon update-a ili tako nešto?

Kontam da niste ali ajde da pitam :)
Ultra steady, piše kada se klikne kod video snimanja. Pre je bilo plavo sada narandžasto :) Druga ikonica gore posle flash (munje)

A double tap tj sada i po 4-6 puta tap tap... je posebna priča.
Ja nešto kao testirah to snimanje (nikad nisam koristio). Identični snimci regularan - ultra stready

Da li i drugi imaju ovaj problem?

A za double tap ne znam šta da kažem. Čudno jer kod mene radi savršeno. Isti telefon, isti update.

Mada je meni prvom stigao. Možda je poseban 🤣

Uzeo sam 2T kao sekundarni telefon. Ažurirao na 13 i uradio hard reset. Primetio sam dva baga. Prvo, i ja sam video da double touch to wake treba više od dva puta da se pipne ekran da bi se probudio kad malo duže stoji dok kad se telefon uzme u ruku, onda se probudi pa je dovoljno 2 puta. Isključen je rise to wake a uključen double touch. I drugo, onaj OnePlusov widget koji pokazuje sat, vreme i datum ne menja vremensku prognozu (donji widget, ovo thunderstorm stoji uvek) Ostalo je ok, fluidno i lepo.
Možda ovo da probaš

Prilozi

• Screenshot_2023-07-02-15-02-21-25_ab1359306de43320f9557c797b1c4be5.jpg
    Screenshot_2023-07-02-15-02-21-25_ab1359306de43320f9557c797b1c4be5.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 22
I to je namešteno. Ne vredi, šta god radio double tap i widget ne rade kako valja. Nije sad neki veliki problem ali bi bilo lepo da nekad isprave, vidim po forumima da se ljudi žale

Poslednja izmena:
Nego, kako vam rade gestures na telefonu?

Verovali ili ne do skoro sam koristio ikonice(priznajem matori sam) ali gestures me nerviraju, posebno swipe odozdo. Nekad moram da probam i 5-6 puta

Meni rade odlično, ali kako ih imam i na ajfonu onda sam navikao. Ako ti ne odgovara, koristi ikonice kakve veze ima. Dobro je da ima izbor, na ajfonu su samo gestovi , nema dugmića

Meni odlično isto. Za razliku od xiaomi redmi 12 kada povučem na dole :) onda se i ne pojavi traženi meni. To je ok.

Nego, kako vam rade gestures na telefonu?

Verovali ili ne do skoro sam koristio ikonice(priznajem matori sam) ali gestures me nerviraju, posebno swipe odozdo. Nekad moram da probam i 5-6 puta
Rade vrhunski, to je nesto sto prvo danas ukljucim na novom telefonu. Toliko sam se navikao na njih da mi je svaka drugacija upotreba telefona neprihvaljiva.

Meni sve radi vrhunski ,nemam problema sa dt ili bilo cim sto ste prijavljivali :)

Moj je 2T, jedino ako je do toga, mada nema logike... I još sam ažurirao i odradio factory reset al džabe, baš loše radi kad se pusti da malo stoji.

Screenshot_2023-07-06-00-11-52-04_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg

Prilozi

• Screenshot_2023-07-06-00-13-36-66_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg
    Screenshot_2023-07-06-00-13-36-66_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 12
Pa ovo je samo za Google play svakako... @KovacTibor uzmeš lepo pixela ili samsung s seriju i apdejti ti stižu svakog meseca a ti se onda hvataš za glavu šta su popravili a šta pokvarili :)

Ma znam ja sta je ovo, nego mi nije logicno da se update ne salje svima jednako. I prosli put je bilo tako kada je @Ivan teh King objavio da je izasao neki update prvo tipa 10 mb a posle 44 mb kod mene doso taj od 10 mb a tek posle 10 dana je dosao taj od 44 mb.

Baš me iritira ovo što double tap ne radi kako treba, da sam znao, ne bih ga ni updejtovao. A, još gore mi je što čitač otiska ne radi kako treba, moram po 2-3 puta da pokušavam da očitam.

Ja sam namestio da mi se budi ekran čim pomerim telefon i otiskom prsta ga iz prve otključa. Tako da dupli tap za budjenje ekrana nikad i ne koristim.

Vrh Dno