Šta je novo?

Oneplus Nord 2

Neki se na Oneplus forumu hvale da su dobili 13icu. Najverovatnije su bili u beta programu.

Sad će i nama da stigne, mesec, dva.... I to je to :). Nema više. Valjano bi bilo da se resetuje na fabrička, svakako neće više da stižu velike nadogradnje.

Posle zadnjeg 'security' update-a kod mene ludacki standby, kakav jos dozivio nisam. Za 10ak sati sleep-a skine 1% baterije.
Meni skida više. Pre će biti da je zbog toga.sto.ti uradiš nešto,.tipa airplane mode ili nešto tako :).

Meni skine par procenata, 5-6% ako se.dobro secam

Pozdrav svima dobri ljudi!

Zanima me, da li je neko koristio GCam za Oneplus nord 2 i ima li poente uopšte koristiti,da li je kamera mnogo bolja od već postojeće?

Takodje bih zamolila nekog ko se razume da mi ostavi direkt link za verziju GCama- a, ja se ne razumem, videla sam da ima nekih silnih linkova za download na netu i ne mogu da skapiram šta je šta... Tako da me sve to zbunjuje, a i duduk sam za ova čudesa ...

Ako može neka dobra duša da me uputi kako da instaliram?

Hvala :)

Našao neke verzije i isprobavao sa XDA sajta i ništa posebno a ni bolje od Oneplus kamere.

Pozdrav svima dobri ljudi!

Zanima me, da li je neko koristio GCam za Oneplus nord 2 i ima li poente uopšte koristiti,da li je kamera mnogo bolja od već postojeće?

Takodje bih zamolila nekog ko se razume da mi ostavi direkt link za verziju GCama- a, ja se ne razumem, videla sam da ima nekih silnih linkova za download na netu i ne mogu da skapiram šta je šta... Tako da me sve to zbunjuje, a i duduk sam za ova čudesa ...

Ako može neka dobra duša da me uputi kako da instaliram?

Hvala :)
Moj savet ti je da se ne zamaras uopste sa time, ova kamera je vise nego odlicna za ovaj rang telefona cak i koliko mi se cini nije ni trebala da bude u ovom telefonu ali eto nekako se nasla.

Ovo je Sony IMX766 cip i pravi odlicne fotografije, ima OIS ili ti opticku stabilizaciju slike a ni u nocnim uslovima kamera ne moze da se kaze da je neupotrebljiva nego pravi odlicne fotografije.

Možda je glupo pitanje, kako se ažuriraju sistemske aplikacije,ne mogu da nađem opciju u podešavanju?

Većinu aplikacija mogu da se ažuriraju preko Play Stora

Hvala na odgovorima :)
Onda ako zaista nema neke razlike u kamerama, neću se ni cimati da instaliram GCam.

Ja sam prezadovoljna telefonom, jedina "mana" mu je ta što kad se kamera postavi na 50 mp ne postoji opcija zumiranja :/ Ili možda postoji neki trik za zumiranje? iskreno čudi me da su napravili taj propust...

Hvala na odgovorima :)
Onda ako zaista nema neke razlike u kamerama, neću se ni cimati da instaliram GCam.

Ja sam prezadovoljna telefonom, jedina "mana" mu je ta što kad se kamera postavi na 50 mp ne postoji opcija zumiranja :/ Ili možda postoji neki trik za zumiranje? iskreno čudi me da su napravili taj propust...
Ma što bi uopšte koristila 50mpx? Bolja ti je default rezolucija, pročitaj na Gsmarena sajtu. Bolje slike sa 12mpx ispadnu.... Tačnije fotografije :)

google play system update 721 KB :)
restart
Pa onda isto ali od 44MB
restart
May 1, 2023 GPSU

Probaj sa običnim apdejtima aplikacija. Verovatno google i te neke app, biće apdejti ta njih. Pa posle opet probati dal ima još neki apdejt za gpsu.

I sada neka mi neko kaze da su ovi normalni.

Evo par min posle objave od @Ivan teh King uzmem da uradim update i dobijem taj od 721 kb, resetuje se telefon udjem ponovo po drugi deo i corak nema update od 44 mb.
Evo upravo sada sam dobio onaj update od 44 mb sto je @Ivan teh King objavio pre 10 dana da je stigo.

Tako da stojim idalje iza svojih reci da nisam video gore ponasanje jedne kompanije prema korisnicima i definitivno cemo se pozdraviti kada odlucim da zamenim telefon. Uredjaj jeste dobar ali ovako nepostovanje je za mene dovoljno da nikada vise na kupim ni jedan njihov uredjaj. Ajde sto kasne sa velikim nadogradnjama ali da i sigurnosne nadogradnje ne mogu da isporuce svima u isto vreme je smesno.

Ne plasim se ja za sigurnost na telefonu ali ovo samo govori o njihovom imenu i koliko cene svoje korisnike.

Ako cu ko prosli put da cekam 10 dana na update e onda j*bo ih njihov posao. Ali videcemo sta ce bude.

Sta je to onda, ako dosta brze radi, ili jos bolja ionako odlicna kamera. 🫣

Što se žuri, stićiće svima verovatno za koji dan klasika već se dešavalo kod updatova

Nazad
Vrh Dno