Predrag_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2011
- Poena
- 245
3-4 danaLjudi za koliko vam je stizao u Hrvatsku od momenta naručivanja, ako je neko naručivao?
OnePlus 3T
Sent from my SM-G9650 using Tapatalk
3-4 danaLjudi za koliko vam je stizao u Hrvatsku od momenta naručivanja, ako je neko naručivao?
OnePlus 3T
Ne vidim poentu tog testa. Kad ti u realnom koriscenju vrtis fullhd klip non stop?Pusti da vrti jedan te isti FullHD klip i vidi koliko moze na osrednji brightness da dobije SoT![]()
Eho zanemari ako nije stalan, ume to na svakom telefonu da se cuje, garantujem da ne postoji osoba sa kojom nisam cuo eho, a da sam preko 10x razgovarao
Kako se ponasa FPS bas sa ovako suvim rukama? Ja vidim da mi i na S7 i na OP3T uzasno ide, <10% prepozna, a do skora 99% oba.
S7 ima užasan fp. Moj stari Redmi Note 3 Pro prepoznaje 10/10 dok ovaj 6/10.
Verujem da je ovaj bolji iako je u ekranu.
Mene baš zanima koliko % skida kad je na 4g.
Evo ti kod druga, pretežno youtube, na 60% osvetljenjaPusti da vrti jedan te isti FullHD klip i vidi koliko moze na osrednji brightness da dobije SoT![]()
Nemoj da upoređuješ bateriju sa G4. Imao sam ga i sve više sam imao osećaj da koristim fiksni koliko je vremena provodio na punjaču.![]()
Čim izađu Bete za 6t - prijaviš seporučio 2 slickwraps i 2 dbrand... Prećerah! :d Ode 50 eura na skinove, iako su bili na debelim popustima juče (ali poštarina nije)...
BTW, zna li ko kako ide apdejtovanje na 1+ telefonima nakon otključavanja bootloadera i rutovanja? Može li neki oblik OTA apdejta, ili mora da se skida ručno ROM, pa update iz... TWRP ili kako već?
Evo juče čitam izašao i 9.0.6 apdejt, mada mi još nije pristigao...
Edit: juče ga nije bilo ni na manual update, sad se evo skida, 90MB![]()
poručio 2 slickwraps i 2 dbrand... Prećerah! :d Ode 50 eura na skinove, iako su bili na debelim popustima juče (ali poštarina nije)...
BTW, zna li ko kako ide apdejtovanje na 1+ telefonima nakon otključavanja bootloadera i rutovanja? Može li neki oblik OTA apdejta, ili mora da se skida ručno ROM, pa update iz... TWRP ili kako već?
Evo juče čitam izašao i 9.0.6 apdejt, mada mi još nije pristigao...
Edit: juče ga nije bilo ni na manual update, sad se evo skida, 90MB![]()
Čim izađu Bete za 6t - prijaviš se
Update stiže momentalno
i ja ti baš sad odgovorioJa ti pisao baš sad u op6 temi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari