Neka si, svaka cast. Inace, lepsi je onaj carbon case 10x od nilikinaMa to je OK, ja sam zbog zastite uzeo i zbog toga se i "pohvalio".
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Hvala prijatelju, za drugi deo, stvar ukusaNeka si, svaka cast. Inace, lepsi je onaj carbon case 10x od nilikina
Meni se izgled bas bas svidja, ono sto si u pravu je za klizavost, bas, bas je klizav i to jedan od razloga sto sam uzeo case iako mi je bez puno lepsi.Licno izgled OP3 mi je neubedljiv u odnosu na prethodne OP telefone (ali to je vec stvar ukusa).
Ono sto je problematicno je sto je klizav, previse klizav.
Jedan od glavnih razloga sto sam prodao OP3.
Razmolsljao sam da nabavim sendstone case i zakrivljeni tempered glass, ali mi je to bilo prilicno skupo (a i komplikaovano).
No comment.Ne, na osnovu čega bi to tražio? Porez je plaćen u EU i to odmah pri uvozu telefona.
Ja iskreno ne znam i od koga bi tražio ti porez, s obzirom da nisi u Švedskoj platio porez, već si platio firmi OP koja je pri uvozu platila porez u EU.
A kad plaćaš porez u EU ne plaćaš naknadno u svakoj državi već jednom plaćen porez ne može ponovo da se plati.
Jedino da od EU tražis povrat poreza.
Ne kapiram kako bi drugačije mogao.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Razumeo sam ja ali ti nisi, nego sam hteo da ne ulazim u polemiku sa tobom da ne pravimo off.Nisi razumeo to moje no comment.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
O trololo tu si... Ja se bas pitao sta bi sa tobom..Hahahah ^ plakanje
+10000000Ljudi, uzimajte lekove koje vam lekar prepise....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari