iso 2500. ma jeeeeste, milion!
Sto si ljubomoran?
iso 2500. ma jeeeeste, milion!
nikp nije ljubomoran, nego kaze lik da nije zadovoljan slikama a opicio iso 2500
Nije on opicio, nego fon
koliko kosta taj telefon koji se sam izvuce iz dzepa, namesti se i slika sliku sam? kupio bih par komada.
isto kao i kompjuter koji sam radi posao umesto mene da ne idem svaki dan tamo.
Ako je kao na OPO, a sasvim sigurno jeste, ne dobijaju svi uređaji u isto vreme update. Nekad i po mesec dana razlike bude... Skini OTA ako te mrzi da čekaš.
Sent from my A0001 using Tapatalk
http://www.phonearena.com/news/Best...Galaxy-S7-edge-HTC-10-LG-G5-OnePlus-3_id84040Može li malo dnevnih slika, svakodnevnih, ulica, zgrada, prolaznici, vozila... ? Ali ne preko talka da uh postavite, na gdrive, dropbox... šta već koristite, flickr... Hvala.
Još me zanima kakav je kvalitet zvuka u toku razgovora? Može poređenje sa nekim modelom samsung ili lg?
U odnosu na S7 u slusalici je maltene isti, tesko mi je reci sta je bolje i cistije.Može li malo dnevnih slika, svakodnevnih, ulica, zgrada, prolaznici, vozila... ? Ali ne preko talka da uh postavite, na gdrive, dropbox... šta već koristite, flickr... Hvala.
Još me zanima kakav je kvalitet zvuka u toku razgovora? Može poređenje sa nekim modelom samsung ili lg?
Da li ste našli u BG negde folijiu/staklo za displej i neku futrolu?
Moze link za Nillkina? Je li zakrivljen ili isto pokriva sredisnji "ravni" dio ekrana?
U BG tesko da ima reao sam za Nillkin case da sam uzeo, foliju nisam jos ne treba mi stavljena je fabricka ali ima dobra koja pokriva ceo ekran da se uzme na AE-u, i bas lepo izgleda, ne znam kakv a je, ali cu je uzeti da probam, a link cu ti poslati kad dodjem kuci.Da li ste našli u BG negde folijiu/staklo za displej i neku futrolu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari