Šta je novo?

OneNote

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
Da li koristite OneNote, koje su prednosti i mane (deljenje, sinhronizacija i slično)?

Razmatram da bude glavna aplikacija za beleške ali već prilikom testiranja naišao sam na nelogičnost:

Radi auto sync i kreiram novu svesku pod nazivom "test onedrive" preko File - New - OneDrive. Istovremeno gledam u browser i aplikaciju na računaru i bilo šta da dodam/izmenim/obrišem u aplikaciji na računaru ili u browseru, sync to lepo sredi.

Međutim, kada obrišem sa računara svesku "test onedrive" tada treba da obriše i na cloudu ali ta sveska i dalje na cloudu ostaje kao i svi odeljci koji su bili u toj svesci.

Screenshot 2023-11-21 091020.png

Koristio sam ranije, ali sam imao probleme sa sinhronizacijom, pa sam se prebacio na SimpleNote i njega koristim već godinama.

Moraću i ja da odustanem od programa.

Par puta na dan dešava se da računar koči iako se na njemu ništa ne radi zahtevno, odem u Task Manager i vidim:

EaseUS_2023_11_29_10_54_12.png

Uđem u OneNote, imam samo par beležnica i ništa se u tom momentu ne sinhronizuje.
Posle par minuta sve se vrati na svoje mesto:

EaseUS_2023_11_29_11_01_46.png

Našao šta je u pitanju: OneNote ne dozvoljava fajlove preko određene veličine tako da je jedan PDF pravio problem i nije htelo da se sinhronizuje. Nakon što sam obisao fajl, više nije bilo problema.

Nazad
Vrh Dno