Šta je novo?

Onemogucen pristup sajtu zbog reklame

ssasa81j

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
320
Sajt koji redovno posecujem i na kojem ima pregrst reklama,iznnada je ubacio reklamu koju ne mogu da otklonim i pristupim poslednjoj stranici da bi pokupio neke kodove. Necu navoditi kakve jer je nebitno. Ono sto se desava je sledece:prvo ide jedan adfly,preskoci reklamu za 5 sekundi,pa drugi od 10 sekundi i tada je bila treca reklama koja je takodje odbrojavala 5 sekundi,i posle klika na nju mogao sam da pristupim sadrzaju,a sada se pojavila ova reklama ( vidi sliku) posle koje ne moze da se pristupi sadrzaju i ako se unesu kodovi.Ovaj slucaj mi se desava na jos par razlicitih sajtova sa slicnom temetikom.Probao sam od drugara sa njegovog kompa,ista je situacija. Neka ideja kako da resim ovo? Imam blokere u hromu ukljucene,a i kad ih iskljucim opet je isto.

Prilozi

• ScreenHunter_.jpg
    ScreenHunter_.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 75
To nije reklama. Jel si unosio captchu?

Naravno da sam upisao. Odvede me na taj sajt. Ali to uopste nije sajt kome ja hocu da prostupim. A ne mogu da zaobidjem nikako da mi se "to" ne pojavi i odvede na taj sajt.

Da li si ovo slucajno iz internet explorera probao, a ne drugih browsera?
Ima nekih sajtova koji "ne rade" kroz IE, ali je to zbog popup blockera koji drugacije radi, pa moram za njih operu da upotrebim (a jedan od takvih je bas trazio Captcha ovakav)

Naravno, ni u ludilu ne iskljucujem popup blocker :)

Sajt koji redovno posecujem i na kojem ima pregrst reklama,iznnada je ubacio reklamu koju ne mogu da otklonim i pristupim poslednjoj stranici da bi pokupio neke kodove. Necu navoditi kakve jer je nebitno. Ono sto se desava je sledece:prvo ide jedan adfly,preskoci reklamu za 5 sekundi,pa drugi od 10 sekundi i tada je bila treca reklama koja je takodje odbrojavala 5 sekundi,i posle klika na nju mogao sam da pristupim sadrzaju,a sada se pojavila ova reklama ( vidi sliku) posle koje ne moze da se pristupi sadrzaju i ako se unesu kodovi.Ovaj slucaj mi se desava na jos par razlicitih sajtova sa slicnom temetikom.Probao sam od drugara sa njegovog kompa,ista je situacija. Neka ideja kako da resim ovo? Imam blokere u hromu ukljucene,a i kad ih iskljucim opet je isto.
Sudeći po guglu nisi jedini sa takvim problemom.
Prouči eafyfsuh.net bypass i slične pretrage pa ćeš verovatno naići na neko rešenje.

Nazad
Vrh Dno