Šta je novo?

One vision vs mi A3

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Nije mi jasno kako su Motorola One vision i Xiaomi mi A3 u istom cenovnom rangu kod Telenora. Čini mi se da je Motorola One vision za klasu bolji telefon od A3... Jedino ako postoji neki problem kod One vision-a, koji se ne vidi na prvi pogled? Ili je u samo pitanju nabavna cena?

Pogresna tema.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Hteo sam, u suštini, da pitam da li je One vision zaista toliko dobar telefon, da opravdava desetak hiljata veću cenu od mi A3 ili, u praksi, postoji neki problem s njim, pa da je Telenor imao valjan razlog da mu izjednači cenu sa dosta jeftinijim telefonom...

One Vision je losiji telefon od A3.

Rupa u ekranu, IPS ekran, losija autonomija, Exynos chipset, nakaradni 21:9 odnos stranica, nikakav telefon.

Poslednja izmena:
U svakom segmentu je one vision bolji telefon
Od ekrana pa do procesora kamere itd
Cena kao i obicno zavisi od trenutne pozicije nekoha brenda a Motorola nije mnogo zastupljena kod nas
Tako da ako se dvoumis One vision je bolji model

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Upada u oči i duplo veća interna memorija, tu je i NFC, USB On-The-Go, OIS... Možda je otvaranje ove teme nesuvislo, ali, jednostavno, me je to "kopkalo", jer, na prvi pogled, izgeda neverovatno, da i pored nezgrapnosti, loše autonomije, Exynos chipset-a, telefon nema još neku "upečatljiviju" manu... Izvinjavam se ako sam nekog iznervirao otvaranjem ove teme...

Ma pazi, ne bi uzeo telefon sa Exynos-om ako biras izmedju njega i Snapdragona.

edit: IPS vs Super Amoled. Nema sanse da bi izabrao IPS za isti novac. Sve u praksi bude to isto, ali u ekran gledas hteo ili ne svaki put. To sto ima veci ppi Motorola, cisto sumnjam da ce ti biti od neke koristi u zivotu.

Poslednja izmena:
Znas kako ne raspravljamo ,ja dajem cinjenice
A to je da sem baterije A3 nema nista bolje ,prilicno osakacen telefon u svakom smislu
Nekompletan model,21 vek ekran 720,nema nfc itd itd,imas gore navedeno
Ja imam Zoom ali sam Samsung fan ako se tako mogu nazvati,ali dosadio posle vise od 10 godina koriscenja ,sve isto,pa reko hajde malo cist android i M,nekako jos od Razr modela zelim M ali do sada nikako se sklope kockice
Iskreno meni se Samsung smucio ,i dalje je on vrh nema tu mnogo price ali samo u premium modelima ,srednji segment vise nije njihov
A50 koji je bio u konkurenciji (ima ga dosta ljudi)pa sam ga mogao pogledati i igrati se njime ni prici Zoomu ,ma ni u kom smislu
Svi koji kazu drugacije su ili neznalice ili zaludjeni fanovi
Kada Zoom i A50 stavis jedan pored drugoga sve jasno
Ovo gore napisah da se vidi da nisam nikakav fan necega,vec mislim svojom glavom,za svoje novce najbolje samo a A50 to nije
Da se vratim prici A3 i Vision,ista prica,samo razlika jos drasticnija
Jeste malo cudan model Vision i ima taj E cipset ali druze kida kako radi
Slike vrh(komr je to bitno) izrada sjajna ,odlican ekran ,brzo punjenje,nfc cip,dobar zvuk preko sluski ,moto gestovi itd itd plus cist A,sta reci dalje,odlican je A3 ,cena jos bolja ali to je to za klasu nizi model po meni
Sad ko kako voli neka izvoli ,njegovi novci pa neka kupi konsta hoce

Amoled ekran, normalan chipset, normalan odnos stranica, bolja podrska proizvodjaca, bolja podrska za custom romove, bolja autonomija, nema tumor u ekranu.

One Vision jedino sto ima OIS i NFC kome znaci, jedina stvar vredna na tom telefonu, ostalo je sve bolje na A3, ukljucujuci ekran.

Ne citas ti i dalje ,vec imas sablon pricu
Ne ide to tako,u stvari ide, ko nece da vidi i cuje a takvi nisu ni bitni u raspravi onda tvoja prica prolazi ,drugacije hm,tesko

Nemam potrebe da citam kilometarske poruke nekog ko nema blage veze o cemu prica, cim ti smatras da je A50 bolji telefon od A3, dovoljno pokazuje o tome koliko ne znas.

Verujem da znas,vidi se po odgovorima i postovima
Nadam se samo da ti oni koji se imalo razumeju ne veruju previse

Nazad
Vrh Dno