Šta je novo?

One UI kod otkriva važne detalje: Galaxy S26 Ultra dobija najbrže punjenje do sada

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-S25-Ultra-punjenje-baterije.webp

One UI kod otkriva važne detalje: Galaxy S26 Ultra dobija najbrže punjenje do sada​

Novi kod u One UI 8.5 ukazuje da Galaxy S26 Ultra stiže sa „Super Fast Charging 3.0“ punjenjem od 60 W i bržim standardom bežičnog punjenja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...xy-s26-ultra-dobija-najbrze-punjenje-do-sada/

Kako je to najbrže kada Honor ima 100W punjenje na nekim modelima (400 pro recimo) i 80W bežično punjenje?

Kako je to najbrže kada Honor ima 100W punjenje na nekim modelima (400 pro recimo) i 80W bežično punjenje?
Ima i modela sa preko 100W (Oppo, Xioami, Motorola).

Verovatno misle najbrže ikad kod nas - zanemarujući konkurenciju. Apple fazon 😁

A i ne kasne mnogo, samo par godina 😉

Daš 1500 € za telefon i onda čekaš dva sata da se napuni - taj film sve teže ide...

Pa najbrže od Samsungovih modela...Da li je moguće da ne razumete nešto tako očigledno?
Za ovo bi trebalo pročitati tekst, što ja nisam namerno. Sam naslov vesti je sugestivan, pa je takav i moj odgovor bio.

Da je naslov bio:

One UI kod otkriva važne detalje: Galaxy S26 Ultra dobija najbrže punjenje do sada na Samsung mobilnim telefonima​

Onda bi i odgovor bio normalan.

Za ovo bi trebalo pročitati tekst, što ja nisam namerno. Sam naslov vesti je sugestivan, pa je takav i moj odgovor bio.
Pa to je i poenta, treba da pomisliš — Čekaj čekaj, znači biće tipa 150W punjenje, kako je to moguće kad do juče nije bilo ni 50? KLIK A, znači ništa...

Umesto ovoga trebao je da bude sledeći naslov: I dalje debelo zaostaju za konkurencijom.​

Poceli su kao apple. Posle 4 godine izlaze i daju osrednje resenje kao revoluciju, najbbrze punjenje do sada!! Ali samo ako gledate Samsung.

Ko bi ljudima udovoljio. Svakako napredak za Galaxy seriju.

Ne znam sta je cudno u tome.

Do juce su gurali celu inustriju i bili u top proizvodjacima, imali najbolje ekrane, baterije, zvucnike, softver, punjenje, a danas? Zaostaju za ostalima.

Ljudi samo traze ono na sta su navikli.

...nemaju 200w punjenje, ali i dalje Apple i Samsung se smenjuju na 1. mestu po broju prodatih telefona.

Nazad
Vrh Dno