Šta je novo?

on-line igranje

superkukuruz

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2007
Poena
304
Imam adsl od 256 mb,i stalno sam na net-u;nemogu da se diskonektujem.
Jel neko zna kako mogu da igram on-line igrice i gde:type:

WoW; Silkroad i tako nesto ako volis MMORPG..
live for speed ako volis trke ...
warsow, warblade (mislim da se tako zove), cod2 pucacine...
pes6 non stop fudbal...
vecina ovih igrica trazi original da bi se igrala na netu, tako da ces verovatno morati da se prospes ...

online gaming

Imam adsl i stalno sam na net-u.Jel moze neko da mi objasni kako mogu da igram counter strike online

Imam adsl i stalno sam na net-u.Jel moze neko da mi objasni kako mogu da igram counter strike online

kupi orginal half life 1, downloduj steam sa http://www.steampowered.com instaliraj, downloduj kompletnu verziju cs-a 1.6 instaliraj i kad pokupi sve patcheve moci ces da igras na svim online serverima u svetu. Mislim da sa orginalnom verzijom mozes da igras i na domacim nonsteam serverima. Orginalna verzija je najeftiniji i najbolji nacin da igras dobar cs u svetu. Sa nemcima nam je ping vise nego dobar.

css original je samo 8e mislim... a stvarno se isplati za te pare...

Ja imam CS original i samo preporuke ako hoces da se igras u mrezi.

Evo josh jedne preporuke: ako volish strategije Generals Zero Hour .....
Oreginal kosta 15 e u NS

Imam adsl od 256 mb,i stalno sam na net-u;nemogu da se diskonektujem.
Jel neko zna kako mogu da igram on-line igrice i gde:type:

I sigurno da nemash 256 mb :d kao shto si upisao nego 256kbps ..... :-devil-:

Poslednja izmena:
Moja preporuka:

UT2004 (1500 dinara kosta).
Call of Duty 2 (2 svetski rat. Najbolje krljanje izmedju Saveznika i Wermahta.
Mozes i bez originala, na nasim serverima)
Warhammer 40.000 Dark Crusade (jedan od najboljih multipl. ali imas samo 2 rase sa DC, pa bi morao da nabavis i DOW prvi deo, da bi dobio jos 4 rase, ako su ti ove dve malo)
Guild Wars+Nightfall (ako neces da placas mesecno pretplatu kao za WOW i jako je dobra igra)
WOW+TBC (ovo u krajnjoj nuzdi, posto je mnogo zarazno, spremi mesecno 13 eura i zaboravi na RL:d )

Da li moram da kupim original PES6 da bih igrao na netu. Ako ne treba molio bih nekoga da mi opise postupak.

Možeš i Wolfenstein - Enemy Territory svega oko 260 MB i free.

Kako namestiti za igranje na netu Warcraft i Counter Strike 1.5

Hteo bih da igram WC i CS 1.5 preko neta (SBB 128kbs), ali nemam pojma kako da ih namestim da rade jer ovo radiim prvi put.
Molim vas objasnite mi. Mislim valjda da trebam da kucam ip sifru servera...Taj neki fazon!

Mozesh i TrackMania Nations ( oko 250 MB + Update oko 18 MB ) ako volish trke...

P.S. Na nekim serverima mozesh i piratcku verziju Counter Strike Sorce da igrash.....

americas army
totalno besplatna fps,extra igra,imas nas honor server na sbb-u ping sabija
ovde mozes da downlodujes
a na www.netgames.co.yu imas sva uputstva i forum ako ti nesto nije jasno i pass za team speak

preporuka za mmorpg -> lineage 2, malo zaj*bano za poceti, ali strasno zanimljivo ako imas nekog iz rl da igrate zajedno. toliko zarazno da se padaju godine na faxu... lici na wow, ali nije tako detinjasto.

Probaj Battlefield 2,ja igram godinu dana,ima bih-net server gde mozes igrati sa "narodnom verzijom" igre:D ,ako si zainteresovan objasnicu ti sta treba uradis

FEAR Multiplayer. Besplatno je igranje na serverima a dosta je brzo i zanimljivo

MOZES IGRATI i WARCRAFT nabavis odgovarajucu verziju(nije potreban orginal) skines sa neta
"BNUpdate" i igras.

DotA mod za WC3: The Frozen Throne, samo heroji, predmeti i cepanje :D

BF2, a mozes i narodnu verziju igre da igras.
Poz.

Battlefield 2142 !
Za online je keva. A mozes da igras i Generals Zero Hour !

Imas i Defcon, multiplayer-only 2D strategiju, zarazna je kad skapiras takticke mogucnosti :d

Poslednja izmena:
ogame.org
ja sam u uni 25
ukoliko te interesuje strategija naravno, besplatno je, ima likova koji igraju vec par godina, mada nekom moze i biti dosadno !
pogledaj u s.slucaju

Nazad
Vrh Dno