Šta je novo?

Omiljeni skinovi!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
The Bat! 1.62 nema "stari" bmp, ali ajde sto nema (potrazio sam po starim threadovima i nasao 1 o ovoj temi) nego sto ne reaguje na ove glyph.bmp tipa fajlove...

Sta ne valja?

tnx Zoni ... btw. probao sam ja taj "tvoj" metaldream, i odlichan je ... onaj moj mi se vishe smuchio pa cu sad ovaj drzati 😉

ymiljan je napisao(la):
The Bat! 1.62 nema "stari" bmp, ali ajde sto nema (potrazio sam po starim threadovima i nasao 1 o ovoj temi) nego sto ne reaguje na ove glyph.bmp tipa fajlove...

Sta ne valja?
treba glyphs.bmp (dakle, sa S na kraju!) - radi ok, ja imam 1.62i... inace, mislim da je "stari" bmp ugradjen u exe fajl...

He, to je to, naravno a ja pokusavao sa glyph...

Hvala!

Pozdrav

Hvala!!

Dopadaju mi se Chrome n Wood, Aqua (props to ZoNi) i SixString.

Probao sam gomilu skinova za Winamp 2, ali mi je ovaj najbolji - lep i funkcionalan (izuzetno pregledan). Postoje i lepsi od njega, ali dzabe kad ja ne vidim na sta sam kliknuo, nego treba da bockam na slepo (ajde za dugmice, to po navici, ali ne vidim listu pesama - jednostavno, manjak funkcionalnosti)...

nije losh...mada ne volim takve...

winamp:delta,frukt,auriga,aquasteel,ballzzz futura i josh neki 🙂

ZoNi je napisao(la):
crni, solidan je ovaj Tvoj Put 😉 ali da li si pogledao onaj moj predlog (metrix metaldream - meni je on cak pregledniji, a lepsi je neuporedivo... naravno, tu je i pitanje ukusa i navike!)
Ma skinuo sam sve te tvoje, ali k'o sto si i sam rekao: ukus i navike 🙂

evo jos jedan super "skin" za StyleXP:

LOTR Gold (upakovan je i super wallpaper):
http://www.themexp.org/view_info.php?id=1310

LOTR Blue style:
http://www.themexp.org/view_info.php?id=7891
LOTR Blue Wallpaper:
http://www.themexp.org/view_info.php?id=10929

Izvanredni su (malo suvise kitnjasti, ali ova zlatna varijanta izgleda super!!!)

PREPORUKA!

Ranije sam se cimao sa gomilom skinova za Winamp 2.xx, pa sam batalio sve i modifikovao default prema svom ukusu.

skin koji je original "Pioneer HI-FI" ili Technics linije CD-plejera...

bez ovoga moj WinAmp nece da svira 🙂 !!!

ZoNi je napisao(la):
...

hajde, okaci negde taj tvoj modifikovani default skin... da i mi malo uzivamo u toj modifikaciji 🙂
Pa nema tu sta puno da se modifikuje.

Ovo ubacite u dir Winamp/Skins pod proizvoljnim nazivom direktorijuma, sa filename-om PlEdit.txt:
[code:1]
[Text]
Normal=#808080
Current=#ffcc33
NormalBG=#000000
SelectedBG=#ffffcc
MbFG=#000000
MbBG=#000000
Font=book antiqua[/code:1]

Kao sto vidite ovaj fajl je nista drugo do obicna kombinacija hexadecimalnih HTML kodova, tako da nije problem editovati po zelji.
8)

A jel zna neko,neki dobar program za pravljenje skinova...

Ma ima toga ko pleve... Ranije sam imao neke al' me mrzelo da se cimam s tim......

Grafiku je svakako pozeljno da odradis u nekom grafikusu tipa PS, a uklapanje se vrsi iz samog skin editora. Potrazi na zvanicnom sajtu, ili na google.

Po meni dva ultimativna:

Style XP: Sentinel

WinAmp3: MMD3

kako kompresujete te skinove? Ja sa internim zip packerom(TC), ne mogu da samnjim (naravno max kompresija) velicinu upakovananog fajla na manju od 200kb.

Evo mojih omiljenih

Po meni je bitno je da su pregledni, nerviraju me oni tamni futurisiki .. ovaj MyWay bas mi se dopada

Nazad
Vrh Dno