treba glyphs.bmp (dakle, sa S na kraju!) - radi ok, ja imam 1.62i... inace, mislim da je "stari" bmp ugradjen u exe fajl...ymiljan je napisao(la):The Bat! 1.62 nema "stari" bmp, ali ajde sto nema (potrazio sam po starim threadovima i nasao 1 o ovoj temi) nego sto ne reaguje na ove glyph.bmp tipa fajlove...
Sta ne valja?
Ma skinuo sam sve te tvoje, ali k'o sto si i sam rekao: ukus i navike 🙂ZoNi je napisao(la):crni, solidan je ovaj Tvoj Put 😉 ali da li si pogledao onaj moj predlog (metrix metaldream - meni je on cak pregledniji, a lepsi je neuporedivo... naravno, tu je i pitanje ukusa i navike!)
hajde, okaci negde taj tvoj modifikovani default skin... da i mi malo uzivamo u toj modifikaciji 🙂][V][ATRIX™ je napisao(la):Ranije sam se cimao sa gomilom skinova za Winamp 2.xx, pa sam batalio sve i modifikovao default prema svom ukusu.
Pa nema tu sta puno da se modifikuje.ZoNi je napisao(la):...
hajde, okaci negde taj tvoj modifikovani default skin... da i mi malo uzivamo u toj modifikaciji 🙂
Photoshop? Ulead Photoimpact? Paint Shop Pro?manchester je napisao(la):A jel zna neko,neki dobar program za pravljenje skinova...
e, ovaj je super - to je u stvari onaj koji ja koristim za WinAmp 2.xx (Metrix MetalDream)dexx je napisao(la):WinAmp3: MMD3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari