Šta je novo?

Omiljeni skinovi!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
hajde da vidimo koji su skinovi omiljeni ljudima sa ovog foruma! to se odnosi na sve one programe koji koriste skinove! (predlog: stavite maximalno po tri skina, da se ne pretera... po mogucstvu sa tacnim imenom...)

Evo mojih omiljenih skinova:

- WinAmp 2.xx - Metrix Metaldream, Sixstrings UK, BWD MediaTower V2

- BS Player - Pancake

- MyIE2 0.7.xxx - Orbit, Gorilla, Crystal2

- Opera 7 - (Standard), Operatic Orbit 2

- Phoenix - Phoenity Neo, Qute Phat Edition

- The Bat! - Outlook XP, Bat!Zilla

- Style XP - Metallic Shades, Crystal Clear, iTunes XP

Winamp 3 - default
BSplayer - default

ostalo ne koristim

BS Player - Mac OS X Aqua
Winamp3 - BOOM
ne mogu vise da ih se setim

Skinove koristim samo default...Oni su obichno najfunkcionalniji...Jedno u Atomixu koristim Bassik LE jer je "onaj njihov" skroz bezveze !!!

Iskustvo mi kaze (takav mi ukus), da su dodatni skinovi cesto grozniji od default-a, pa ih vrlo retko koristim. Izuzetak mi je winamp, na njemu mi stoji "advanced audio player" skin.
MyIe2 mi uopste nema skin (none). Tako mi je najpreglednije.

I meni se cini da su default skinovu najfunkcionalniji i (barem meni) najlepsi. Ipak uvek isprobam sve moguce skinove ali na kraju uvek ostanem na defaultu.

Od svega ovoga navedenog koristima samo Operu 7.10 - skin Cocoa, No color sheme, Special effects ON...jednostavnost i elegancija !

I na moje sopstveno veliko iznenadjenje, u poslednje vreme Windows XP u Classic look-u ! 😳

u Winampu koristim Nucleo NLog ili tako neshto, a u BS Playeru WinXP temu...

Anyway, Zoni aj mi poshalji skinove za BS Player (Pancake), onda te koje si nabrojao za Winamp, i za TheBat! (nikako da se nakanim da instaliram taj prog, ali verovatno ce mi trebati skin 🙂)
I Amone, ti mi poshalji taj za BS Player... inache ne bih vas cimao da mi shaljete, ali sam malopre trazio dotichne i nije mi neshto ishlo...

p.s. [email protected]
tnx...

Sve zivo u win-u mi je skinovano po ugledu na aqua interface mac OSX-a 🙂 Tako da se iz toga da zakljuciti koji su mi omiljeni skinovi 8)

evo i mog contributiona ovom threadu:
winamp : Mac OS X, Summer Breeze, snowflake i Nucleo NLog
MyIE2 : Mozilla
BS Player : Addictive

Ja koristim samo default skinove, posto su obicno najpregledniji. Za Winamp sam probao gomilu skinova, ali mi je default ipak najbolji

WinAmp 2.80 - Nucleo Alien Mind (fantastican skin)

WinAMP 2.xx

Evo skina bez koga ne bi` mog`o da zamislim WinAMP... 😉

ZoNi je napisao(la):
nemojte da se vezujete samo za programe koje sam naveo - postoje i drugi "skinoliki" programi, koje verovatno neko koristi...

inace, poslacu vam skinove ovih dana...
Racunaj i na mene, mada mozda bi najbolje bilo da ako si u mogucnosti okacis negde, pa nek skida ko sta hoce...

E, ja ne znam sta se dogadja sa tim sajtovima BS Player-a, ona dva su se kao spojila, i sad ima jako malo skinova... pre ih je bilo bas dostta, ubacivani su novi, ma milina...
Evo skina.

Najbolji skinovi za radlight, i moji favoriti. Pitao sam se zasto ne bi svi kacili omiljene skinove, da budu svima lako dostupni...

Opera 6.0: Minimalist 2.1 buttons for Opera 6.0
Opera 7: Standard
WinAmp 2.81: Pioneer ReplicAmp v2.5,Chrome 'n' Wood,WinXP
BS Player: Salomon Skin v1.1
Xmms (Linux) : UltraFine SE
WinXp: Classic style
Mandrake 9.1: Keramik
PowerDVD XP: Oscar XP

Kad smo vec kod Pioneer skinova evo i moj favorit. 😛

Da li neko ima skinove otprilike kao Mac OS X za Winamp, PowerDVD...?

Moj omiljeni winamp 2.X skin:

http://www.beograd.info/omnik/FusionAMP.rar

Fino izgleda, i sto je meni najvaznije, veoma je pregledan. Bolji, tacnije, funkcionalniji skin jos nisam nasao 😉

Zoni, aj pomagaj ... kako se menja skin u TheBat!-u? 🙂

Style XP :: Chaninja, Extreme Blue, X-Box
WinAmp 2.91 :: Church, Nataly In White
MyIE2 :: default
DFX :: default
Opera x.xx :: default (mada, u poslednje vreme je i ne koristim)
BSPlayer :: WinRip
Micro DVD Player :: Gold

Nazad
Vrh Dno