Šta je novo?

Omiljene mape u cs-u?

Mijailoo

Čuven
Učlanjen(a)
24.08.2002
Poena
601
E pa sad, koje su vam omiljene mape u CS-u?

AJDE DA napravimo glasanje.

na prvom mestu dust2, pa aztec,dust1,inferno, nuke, cbble,cock (1vs1 zakon:D), estate, militia, chateau...
a mrzim shtekarske mape tipa assault,train itd...

Prvo inferno(pitaj rurovce :)), pa aztec, pa dust2, estate(ali smara), nuke, cock, a slažem se sa drajverom oko assaulta i traina takođe...

de_aztec; de_cbble; de_vertigo; de_torn; de_dust; de_train

to bi bilo to..

Ove nove (piranesi, havvana) MRZIM!!! :)

Bane® je napisao(la):
Prvo inferno(pitaj rurovce :)), pa aztec, pa dust2, estate(ali smara), nuke, cock, a slažem se sa drajverom oko assaulta i traina takođe...

de_nuke
de_aztec
de_inferno
de_dust2
i vrlo neobično cs_arabstreet

E Bane, bašje teško RUR-ce pobediti...:D

igor2 je napisao(la):
i vrlo neobično cs_arabstreet

nije neobichno, bash si me dobro potsetio, arabstreets je odlichna mapa, samo se bash retko igra...

E Bane, bašje teško RUR-ce pobediti...:D

najgore je to shto su igrali sa petom postavom :)
prva bi ih oprala sa nulom :D

driver je napisao(la):
nije neobichno, bash si me dobro potsetio, arabstreets je odlichna mapa, samo se bash retko igra...

najgore je to shto su igrali sa petom postavom :)
prva bi ih oprala sa nulom :D

Ko bi tu koga oprao :D pitanje je sad!
Od ekipe bencha igrao sam samo sa Benetom (da grdne li štekare).
A RUR-lije su 100% antitalenti...jedino kada se igra u alkohol pobede 1 od 12 :wave;

Veliko sorry, nešto sam bio u 100 poslova kada sam kucao pa nisam video bane(R). Mislio sam na Baneta-CD majstora iliti Osamu Bin Baneta
:wave;

igor2 je napisao(la):
Veliko sorry, nešto sam bio u 100 poslova kada sam kucao pa nisam video bane(R). Mislio sam na Baneta-CD majstora iliti Osamu Bin Baneta
:wave;
Tako sam i ja mislio, ja se ne štekam....

de_dust
de_dust2
cs_office

P.S. Mrzim AZTEC
FX

CS: assault, italy, estate
DE: dust, dust2, aztec, inferno

Stevs je napisao(la):
cs_arabstreets
de_nuke

Sve ostale tipa de_dust, de_dust2, de_aztec!!! su smorile neverovatno!

Cekaj cekaj, nije da ih branim ali ako su smorile zasto se igraju. Zar nisi video sta se deslio na YUBC-u. Sve ih skinuli i sta... Vise nije pun i normalno odmah vracaj brze bolje dobri dust aztec itd...

STIV je napisao(la):
Cekaj cekaj, nije da ih branim ali ako su smorile zasto se igraju. Zar nisi video sta se deslio na YUBC-u. Sve ih skinuli i sta... Vise nije pun i normalno odmah vracaj brze bolje dobri dust aztec itd...

Svako ko igra malo duže mora da prizna da mu je dosadno da igra aztec i sl. mape. Na YUBCu nije trebalo da se skidaju sve mape već samo Aztec, Dust, Dust2...Takođe problem je u distribuciji samog CS potrebno je ubaciti više mapa. Nije bio problem u tome što ljudi nisu hteli da igraju već što nisu mogli da skinu 19mb novih mapa.

PS: Pogledajte na EPTu ima najava za nov aztec...

Stevs je napisao(la):
Svako ko igra malo duže mora da prizna da mu je dosadno da igra aztec i sl. mape. Na YUBCu nije trebalo da se skidaju sve mape već samo Aztec, Dust, Dust2...Takođe problem je u distribuciji samog CS potrebno je ubaciti više mapa. Nije bio problem u tome što ljudi nisu hteli da igraju već što nisu mogli da skinu 19mb novih mapa.

PS: Pogledajte na EPTu ima najava za nov aztec...

Video sam to na EPT-u. U svakom slucaju dobra vest. Sigurno je da su dosadile i da ce svaka promena da godi.

Eh sad...
Sve pohvale EPT serveru, jedini server na kome je moguće podnošljivo igranje. Ali aztec, dust2, inferno, train, nuke, cbble su jednostavno najbolje mape. A sve zavisi i od profila igrača. Ja sam nekada voleo italy, assault...ali nakon izvesnog vremena ozbiljnog igranja CS-a prosto shvatiš da je tih 5-6 de mapa najbolje.
Eto na primer mapa EPT je ekstremno smorna i besciljna.
Pozdrav, i eto mene za 20 min na ept-u :)

igor2 je napisao(la):
Eh sad...
Sve pohvale EPT serveru, jedini server na kome je moguće podnošljivo igranje. Ali aztec, dust2, inferno, train, nuke, cbble su jednostavno najbolje mape. A sve zavisi i od profila igrača. Ja sam nekada voleo italy, assault...ali nakon izvesnog vremena ozbiljnog igranja CS-a prosto shvatiš da je tih 5-6 de mapa najbolje.
Pohvale i od mene za EPT. Samo kada bi se resio problem broja igraca . Za sada ih ima jako malo, ali nadam se da ce uskoro biti popularniji. Ajd i ja cu za 10tak minuta doci:D

Running Man je napisao(la):
Jel sam ja jedini u gradu kome se ni malo ne dopada Dust2. Kec je odlican, ali dvojka mi je katastrofa...

Nisi ali si sigurno jedan od retkih...
Inache my favorite maps are:
italy;dust2;drugwar;deathmatch...

Stevs je napisao(la):
cs_arabstreets
de_nuke

Sve ostale tipa de_dust, de_dust2, de_aztec!!! su smorile neverovatno!

a zato ti kada dodjes na server odmah mapa de_nuke :) :)

igor2 je napisao(la):
Eh sad...

bez uvrede ali mislim da ipak nisi toliko ozbiljan igrac
ept mapa se igra kada nas ima <=4 na serveru
tj glupo mi je da se jurim na aztecu ili dustu 2 vs 2 kada terori uvek idu zajedno a counteri se rastrkaju svaki na po jedan sajt zato je EPT mapa koja ROOLA za takve situacije a i kada nas ima npr 10 bilo je u par navrata i igra se EPT zez je strava :)

boom

Ozbiljan se trudim da budem, a dobar nisam :). Ipak sam ja lan igrač i net igranje je za mene novo i interesnatno iskustvo. Za masovne partije sa preko 16 igrača su i pravljene posebne mape tipa thorn, vertigo i slične nebuloze.
Problem je što CS uopšte nije igra za opuštanje i zezanje...to je jako ozbiljna igra koja u svakome budi sujetu i želju za pobedom...

igor2 je napisao(la):
Ozbiljan se trudim da budem, a dobar nisam :). Ipak sam ja lan igrač i net igranje je za mene novo i interesnatno iskustvo. Za masovne partije sa preko 16 igrača su i pravljene posebne mape tipa thorn, vertigo i slične nebuloze.
Problem je što CS uopšte nije igra za opuštanje i zezanje...to je jako ozbiljna igra koja u svakome budi sujetu i želju za pobedom...

ima istine :)

Born2Kill je napisao(la):
bez uvrede ali mislim da ipak nisi toliko ozbiljan igrac
ept mapa se igra kada nas ima <=4 na serveru
tj glupo mi je da se jurim na aztecu ili dustu 2 vs 2 kada terori uvek idu zajedno a counteri se rastrkaju svaki na po jedan sajt zato je EPT mapa koja ROOLA za takve situacije a i kada nas ima npr 10 bilo je u par navrata i igra se EPT zez je strava :)

boom

zashto onda ne igrate cs_cock, jer to je najjacha mapa za 1vs1 i 2vs2...

ja cock ne igram vec neko vreme jer sam se smorio, poslednja 2 meseca ga igram svaki dan, ali postoji alternativa kada je malo ljudi, a to je aztec ili dust2 samo na A site...

driver je napisao(la):
zashto onda ne igrate cs_cock, jer to je najjacha mapa za 1vs1 i 2vs2...

ja cock ne igram vec neko vreme jer sam se smorio, poslednja 2 meseca ga igram svaki dan, ali postoji alternativa kada je malo ljudi, a to je aztec ili dust2 samo na A site...

aztec ili dut nikako nisu alternatiova definitvno :)

btw ako ima neki klan za klanski mec neka se javi :)
ja sam inace iz HTrS-a

1.de_nuke,
2.de_dust2,
3.cs_deagle5,
4.de_der dodji mi na nishan :D

Nazad
Vrh Dno