Bane® je napisao(la):Prvo inferno(pitaj rurovce), pa aztec, pa dust2, estate(ali smara), nuke, cock, a slažem se sa drajverom oko assaulta i traina takođe...
igor2 je napisao(la):i vrlo neobično cs_arabstreet
E Bane, bašje teško RUR-ce pobediti...![]()
driver je napisao(la):nije neobichno, bash si me dobro potsetio, arabstreets je odlichna mapa, samo se bash retko igra...
najgore je to shto su igrali sa petom postavom
prva bi ih oprala sa nulom![]()
Kad smo bre ja i ti igrali?...igor2 je napisao(la):Od ekipe bencha igrao sam samo sa Benetom (da grdne li štekare).
Tako sam i ja mislio, ja se ne štekam....igor2 je napisao(la):Veliko sorry, nešto sam bio u 100 poslova kada sam kucao pa nisam video bane(R). Mislio sam na Baneta-CD majstora iliti Osamu Bin Baneta
:wave;
Stevs je napisao(la):cs_arabstreets
de_nuke
Sve ostale tipa de_dust, de_dust2, de_aztec!!! su smorile neverovatno!
STIV je napisao(la):Cekaj cekaj, nije da ih branim ali ako su smorile zasto se igraju. Zar nisi video sta se deslio na YUBC-u. Sve ih skinuli i sta... Vise nije pun i normalno odmah vracaj brze bolje dobri dust aztec itd...
Stevs je napisao(la):Svako ko igra malo duže mora da prizna da mu je dosadno da igra aztec i sl. mape. Na YUBCu nije trebalo da se skidaju sve mape već samo Aztec, Dust, Dust2...Takođe problem je u distribuciji samog CS potrebno je ubaciti više mapa. Nije bio problem u tome što ljudi nisu hteli da igraju već što nisu mogli da skinu 19mb novih mapa.
PS: Pogledajte na EPTu ima najava za nov aztec...
Pohvale i od mene za EPT. Samo kada bi se resio problem broja igraca . Za sada ih ima jako malo, ali nadam se da ce uskoro biti popularniji. Ajd i ja cu za 10tak minuta dociigor2 je napisao(la):Eh sad...
Sve pohvale EPT serveru, jedini server na kome je moguće podnošljivo igranje. Ali aztec, dust2, inferno, train, nuke, cbble su jednostavno najbolje mape. A sve zavisi i od profila igrača. Ja sam nekada voleo italy, assault...ali nakon izvesnog vremena ozbiljnog igranja CS-a prosto shvatiš da je tih 5-6 de mapa najbolje.
Eto na primer mapa EPT je ekstremno smorna i besciljna.
Pozdrav, i eto mene za 20 min na ept-u![]()
Running Man je napisao(la):Jel sam ja jedini u gradu kome se ni malo ne dopada Dust2. Kec je odlican, ali dvojka mi je katastrofa...
Stevs je napisao(la):cs_arabstreets
de_nuke
Sve ostale tipa de_dust, de_dust2, de_aztec!!! su smorile neverovatno!
igor2 je napisao(la):Eh sad...
Sve pohvale EPT serveru, jedini server na kome je moguće podnošljivo igranje. Ali aztec, dust2, inferno, train, nuke, cbble su jednostavno najbolje mape. A sve zavisi i od profila igrača. Ja sam nekada voleo italy, assault...ali nakon izvesnog vremena ozbiljnog igranja CS-a prosto shvatiš da je tih 5-6 de mapa najbolje.
Eto na primer mapa EPT je ekstremno smorna i besciljna.
Pozdrav, i eto mene za 20 min na ept-u![]()
igor2 je napisao(la):Ozbiljan se trudim da budem, a dobar nisam. Ipak sam ja lan igrač i net igranje je za mene novo i interesnatno iskustvo. Za masovne partije sa preko 16 igrača su i pravljene posebne mape tipa thorn, vertigo i slične nebuloze.
Problem je što CS uopšte nije igra za opuštanje i zezanje...to je jako ozbiljna igra koja u svakome budi sujetu i želju za pobedom...
Born2Kill je napisao(la):bez uvrede ali mislim da ipak nisi toliko ozbiljan igrac
ept mapa se igra kada nas ima <=4 na serveru
tj glupo mi je da se jurim na aztecu ili dustu 2 vs 2 kada terori uvek idu zajedno a counteri se rastrkaju svaki na po jedan sajt zato je EPT mapa koja ROOLA za takve situacije a i kada nas ima npr 10 bilo je u par navrata i igra se EPT zez je strava
boom
driver je napisao(la):zashto onda ne igrate cs_cock, jer to je najjacha mapa za 1vs1 i 2vs2...
ja cock ne igram vec neko vreme jer sam se smorio, poslednja 2 meseca ga igram svaki dan, ali postoji alternativa kada je malo ljudi, a to je aztec ili dust2 samo na A site...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari