Pega
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.04.2006
- Poena
- 360
Premijum set starijih komponenti za vodeno hlađenje računara u sledećem sastavu:
Gro komponenti je u pripadajućim kutijama, najlonima i sa uputstvenim knjižicama. Sistem je rasturen pre izvesnog vremena i pažljivo odložen. Iz razloga nedostaka vremena, prosleđujem ovo dalje u nadi da će se neki olskul ili mladi oc-er i dalje igrati igre "Za stepen niže" .
Sve navedeno se prodaje isključivo u kompletu po ceni od 240e.
Beograd ili kurir.
062/404-389
P. S. Imam još puno blokova, kulera, vazdušnih hlađenja, starijih grafika na vodi - PM za dalji info.
- EK-Supremacy MX UNI (full pack)
- EK-CoolStream RAD XTC 140 (single, full pack)
- EK-CoolStream RAD XTC 120 (single, full pack)
- EK-XTOP D5 (full pack)
- Swiftech MCP655-PWM 12V Water D5 Pump Module
- Preko 4m 13/19 creva; 2m Primochill u plavoj i zelenoj boji, kao i još 2 i više metra transparentnih, crnih i belih creva u istom promeru; plavi Primochill nekorišćen
- Dva komada Arctic F14pwm, kao i dva komada Thermaltake TT-1225 Pure S LED ventilatora
- Veliki broj 13/19 fitinga, kolena, tzv. "rotary" adaptera, od EK preko Phobya, HTPC, Monsoon, itd. Sigurno preko 30 raznih elemenata.
- EK-RES X3 250ml, na kojem sam svojevremeno promenio transparentnu tubu, pa kupac dobija dva para držača i delove novog, zamenskog rezervoara; sve mint
Gro komponenti je u pripadajućim kutijama, najlonima i sa uputstvenim knjižicama. Sistem je rasturen pre izvesnog vremena i pažljivo odložen. Iz razloga nedostaka vremena, prosleđujem ovo dalje u nadi da će se neki olskul ili mladi oc-er i dalje igrati igre "Za stepen niže" .
Sve navedeno se prodaje isključivo u kompletu po ceni od 240e.
Beograd ili kurir.
062/404-389
P. S. Imam još puno blokova, kulera, vazdušnih hlađenja, starijih grafika na vodi - PM za dalji info.