@driver, nisi ti skoro bio u merkatoru ja bih rekao |)
@panco, ako si se nadao korisnom odgovoru, trebao si naci neku drugu marku, a ne olympus, jer po driveru olympus nista ne valja i sve zaposlene treba otpustiti, fabriku spaliti, a onu gomilu patenata koje drze ostaviti u public domain |>>>
Realno model je nov i ne vidim da ga je iko igde opisao... no po cenovnoj klasi udara na najjeftinije uz modele, tako da ni ja ne ocekujem neki spektakl od njega...
Ne razumem shta si hteo da kazesh ?
Zasto se svaka tema pretvori u ovakvu diskusiju?
Osoba A: Treba mi aparat za neobavezno slikanje, devojka i ja, izlet u prirodi, jednostavno receno amater sam i ne planiram da se profesionalno bavim fotografijom, ne zelim da izdvojim vise od 200 - 300 evra.
Osoba B: Predlozicu ti ovaj model od 2500 evra plus dodatna oprema koja ce te kostati jos toliko ali njih mozes kupiti kasnije.
Osoba A: Ali meni treba za amatersku fotografiju cisto radi cuvanja uspomena i to sam jasno naglasio, koji ti tacno deo nije bio jasan?
Osoba B: Ja sam profesionalac, sve znam, jel ti to jasno, jel ti jasno!!! Nemas pojma... Ti ces meni da solis pamet!!! Kako se usudjujes da mi skreces paznju...
Osoba A: (zbunjeno gleda)
Ono sto sledi je zamiranje teme, tacno nula predlozenih modela na njoj i par postova rasprave.
Ja sam choveka odmah pitao shto josh moze da uzme tamo gde kupuje, odgovor nisam dobio.
Niko ovde niti je predlozio profesionalni aparat, niti je predlozio model od 2500e, i to se ne deshava ni u jednoj temi, sanjash.
U knjizevnosti tu stilsku figuru nazivaju sarkazam, a drugo ti nigde nisi bio imenovan vec si se sam pronasao u tom opisu.
Ok,kad ga uzmem okacicu slike,gledao sam ga i deluje ok izrada.Korisno je bio info o velicini cipa jer se sve pojasnilo o kvalitetu.da sam nasao neki test sem ono sto fabrika izbacuje ka promo materijal ne bih ni smarao sa temom. mir svima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari