Šta je novo?

Olimpys fe180 i fe190 pitanje?

• Začetnik teme Začetnik teme bojke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojke1

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7010,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Evo treba sestri da kupim neki fotoaparat pa se dvoumim izmedju ova dva olimpysa pa bih zamolio nekoga ko vec ima iskustva da mi pomogne u odabiru.Ima ih trenutno u metrou povoljno a posto ne bih davao neku veliku lovu da li se isplati kupovina jednog od ova dva modela ili ne?
Koji bi mi vi model preporucili i koja je razlika izmedju ova dva modela i da li je to pametna kupovina ili ne?
Aparat bi sestra koristila za sasvim normalnu upotrebu i nije neki preterano zahtevan korisnik.
Ako neko vec koristi neki od ova dva aparata zamolio bih ga za impresije tipa sta vam se dopada a sta zamerate,da li ste zadovoljni slikama koje radi po danu i u mraku itd.
I hitno mi je za odgovor posto ako ispadne da nisu losi skoknuo bih do metroa da pazarim jedan.
Unapred zahvalan na brzim odgovorima.
Pozdrav 😉

Novi roza sony 🙂 eno cela w serija je porozila dobila tonu novih modela🙂

Mene interesuju ova dva modela olimpysa posto su na akciji u metrou i dosta su povoljniji nego bilo gde u gradu,skoro sest soma jeftiniji.
Pa me interesuje kakve slike rade,mislim da nisu bas dno dna po kvalitetu?
Da li neko koristi mozda pomenute aparate olimpys fe180 i fe190?
I ako koristi kako ste zadovoljni sa njima?

Ok.Hvala na odgovoru.Mene je pravo da vam kazem privukla cena koja je u gradu za model fe180 oko 14200 dinara a u metrou ga daju za 8200 dinara sto je 6000 dinara povoljnije nego bilo gde u gradu.Samo zbog toga sam i pitao u vezi ova dva aparata.
U svakom slucaju hvala na odgovoru.
Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno