veliki tesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.08.2014
- Poena
- 180
Postovani clanovi, hteo bih da kupim televizor velicine 50 - 55" sa oled tv panelom. Cena od 100.000,00 do 150.000,00 dinara, koja bi vasa preporuka bila?
Nemoje me pogresno shvatiti, gledam sta bih po vasoj preporuci mogao da kupim do uskrsa. U moru informacija nailazim na neke modele i jdnostavno pitam za savet.Ja mislim da ti nas malo zaje*avaš🤣 prvo oled pa sad gledaš qled. Ako si gledao do 220k dinara koji moj gledaš onda qled sad?
Uzmi 65" bilo koji od ona 3 sa liste i bićeš oduševljen.
Ako ti treba da uveče, noću gledaš TV igraš igrice svaki Oled će ti biti fenomenalan. Bukvalno ovi skuplji je uglavnom razlika u brightness koliko nits imaju.Nemoje me pogresno shvatiti, gledam sta bih po vasoj preporuci mogao da kupim do uskrsa. U moru informacija nailazim na neke modele i jdnostavno pitam za savet.
Druže, 65 inčni OLED (konkretno LG G3) nećeš naći bez 3-3.500 evra...Ako ti nije problem mozes mi dati neki konkreten model G3, 80% dacu vas poslusati sa velicinom panele od 65".
Imam c1 vec godinu ipo, radi bez problema, nikakav burn-in niti bilo sta drugo.Pričam sa drugarom juče nešto i pominje mi da su OLED televizori i dalje osetljivi i skloni burn in-u, pa kako stoji stvar sa LG novim modelima (C2, G2, G3...) da li i kod njih postoji taj problem ili je to rešeno?
Ja sam se vodio tom logikom i kupio Sony X90J da bih izbegao OLED, pa mi se high-end LED tv pokvario za par meseci.Pričam sa drugarom juče nešto i pominje mi da su OLED televizori i dalje osetljivi i skloni burn in-u, pa kako stoji stvar sa LG novim modelima (C2, G2, G3...) da li i kod njih postoji taj problem ili je to rešeno?
GlupostiPričam sa drugarom juče nešto i pominje mi da su OLED televizori i dalje osetljivi i skloni burn in-u, pa kako stoji stvar sa LG novim modelima (C2, G2, G3...) da li i kod njih postoji taj problem ili je to rešeno?
Priznaju.Јел признају бурн ин за гаранцију, замену тв или панела? Раније код плазми нису признавали.
Burn in mora da se pojavi, pitanje je kada. Ako ne bas burn in onda color shift ali to je otp najbolja moguca opcija. Ako se bilo sta od toga ispolji nakon 5 godina ili vise, racunas da je tv odradio svoju specifikaciju.Iz mog iskustva, ne bi. I to sa starim C8.
Imaš na KP LG malo jače od 800 euraPozdrav svima
Trazim tv za gamimg 50-55 inc 120hz do najvise 85k.
Ima li neki LG oled za te novce.
U obzir dolazi
LG
Sony
TLC
Samsung.
Gledao neko Samsung 55Q80B 120hz 80.k
TLC. 55C735 144hz 85.000
Ima li neki LG kod nas.
Hvala svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari