Šta je novo?

Kućna multimedija Oled + SoundBar (LG C3/G3)

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

zuleyu

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2006
Poena
345
Pozdrav svima,

doslo je vreme za kupovinu novog TVa, pa razmisljam uz njega i soundbar da uzmem.
TV 65", 4m je udaljenost kauc - TV. Prozor je pod 90C u odnosu na TV (zapadna strana, znaci mnogo sunca popodne).
Sto se tice slike, i stari C1 mi ima super sliku (nemam oko za detalje), pa je pitanje vredi li G3 razlike u novcu u odnosu na C3/C4 ? Ili imate drugu preporuku do 1800-1900e (oglasi naravno)?

Koji soundbar bi radio lepo sa TVom (budzet je do 700-800e), i preferiram ako moze bez zica da se poveze.

Ako ne gresim, jer je LG da li se zvuk izmedju soundbar/satelita/vufera povezuje bezicno?
Vidim da je vufer izdvojen, zbog mesta mi vise odgovara ako je moguce da je vufer unutar centralne jedinice.

Woofer i seteliti se povezuje bezicno za soundbar, mora samo u struju naravno. Ovo ti je top of the line sto se soundbarova tice. E sad sto se tice pozicije i prostora, to je vec na tebi sta zelis i sta ti treba. Meni woofer stoji pored tv komode, a mozes da ga stavis takodje gde god zelis po sebi, i mislis da ce ti dati najbolji zvuk. Neko preferira pored kreveta, iza itd.

Hvala, totalno sam van toga (poslednje sto sam imao jeste Z-5500 iz 2004).
Potrebno mi je za TV (nista posebno), mozda par puta godisnje odvrnem muziku na kratko (samo je pitanje jer sam u zgradi).
Ako je overkill, mogu i jeftiniji soundbar :)

Pa ja se vodio time sto si naveo budzet do 800e, pa rekoh hoces odmah najjaci. :D Mozes naravno, Q800D, Q700D i na dole, tako ide i cena. Pa vidi na netu sta ti odgovara.

Nazad
Vrh Dno