Šta je novo?

ok.. kupim ja komp i ...

zilijen

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
604
p4.. i875 ploca
kako ja da znam da mi je fsb 800, da mi je l2 512, da mi memorija radi u dual cenel rezimu, da radi na 200 mhz i da je cas 2.5

moze li sve to da se vidi u biosu?

kapiram da je najbolja kombinacija .. fsb na 200(800), memorija na 200.
ispravite me ako gresim

i koliko je to stvarno bolje ako je fsb 800, a ne 533 i da li 1Mb l2 kesa moze da nadomesti tu razliku.. govorim o 2.80A p4 procesoru (koji btw nema htt)

Koristan program a malog gabarita(za razliku od sandre koja daje mnogo vise informacija nego sto tebi trenutno treba pa shodno tome je i teska 10-ak MB) je WCPUID. Imas ga i na mom sajtu...

EDIT:
Moja greska, wcpuid ce ti dati sve potrebne informacije osim parametara o CL za memoriju

Poslednja izmena:
Evo ti CPUZ. Validna 1.21 verzija sa VR Zone sajta. Mozes da vidis i parametre memorije i FSB i sve u vezi procesora. I da, naravno da je bolji sto veci FSB.

Prilozi

• cpuz.zip
    235.3 KB · Pregleda: 68
cekaj, cekaj, kazes da ti je procesor 2.8A. On sigurno nije fsb800 mhz. 1mb cachea je dosta primetno u 3d Studiu Maya-i....
A inace sve te podatke mozes da vidis iz Biosa

poz

LUC1FER je napisao(la):
cekaj, cekaj, kazes da ti je procesor 2.8A. On sigurno nije fsb800 mhz. 1mb cachea je dosta primetno u 3d Studiu Maya-i....
A inace sve te podatke mozes da vidis iz Biosa

poz

nije 800. zato i pitam.. sta je bolje? 2.80c ili 2.80a

btw, hvala svima na odgovorima

pa bolji je onaj koji radi na 200fsb-u, a to je C

a bi trebalo da je 400 fsb, b 533, a c 800fsb...
Pogledaj sa ovim programom sto je Aca okacio i znaces, ali trebalo bi da je 400 fsb, a 800 fsb je dosta brzi...

Poz.

Nazad
Vrh Dno