Šta je novo?

Oink Closed

radulle

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
630
Vise o tome na BBC-u.

Znaci, ceo dan sam kao... Sve se nadam da nije istina 🙁
Inace, nije kao da su vlasnici trackera zaradjivali nesto od toga, ali opet, ispastace.

btw: znam da je pomenuto u temi "Torrent Trackeri & pozivnice" ali mislim da ovako nesto zaista zasluzuje sopstvenu temu.

Poslednja izmena:
O ovome se vodila diskusija pre nekog vremena na forumu Oinka i koliko me secanje sluzi svi su bili prilicno optimisticni da ce oink nastaviti egzistenciju i ako dodje do ovoga. Pricalo se i o tome da bi svoju odbranu na eventualnom sudjenju zasnivali na tome da je Oink zapravo bio sajt za razmenu torrent fajlova a ne muzike u tom nekom obliku. Vidim da je ovaj tip Alan ili kako se vec zove tako nesto i izjavio kad su ga navatali.

Sad, koliko je to mozda glupo ili naivno nemam pojma a i ne secam se vise sta je sve tamo diskutovano samo zelim da zracim optimizmom 🙂

Poslednja izmena:
Prilično loše, ne znam da li će moći da se vrati na staro sve.

Ono sto me posebno iznenadjuje jeste gomila zluradih komentara na digg-u, torrentfreak-u kao i na benchu. Ne vazi samo kod nas ona "Eh, da komsiji crkne krava".

kakav flac, imas dva dobra trackera koji operisu time, mp3 je vazan : )

Imam oba, ne znam kolko tražiš al btmusic može da zadovolji skoro svačiji ukus.

evo malo dobrih vesti u vezi OINK tj. Boink

The Pirate Bay is currently working on an OiNK replacement in an attempt to bring the hundreds of thousands of music albums back online that disappeared during the raid. The replacement will be released within a week and on the BOiNK.cd domain. BOiNK will be a little different from OiNK. For instance, the tracker will be public and it will start out with a lot less torrents than OiNK had when it was raided. The success of BOiNK will mainly depend on the former OiNK community, who will be asked to upload their old OiNK torrents.

http://torrentfreak.com/the-pirate-b...k-oink-071026/

Nazad
Vrh Dno