Šta je novo?

Ogranicavanje rutera

dulic993

Cenjen
Učlanjen(a)
25.04.2022
Poena
195
Pozdrav Ljudi, ako nije dobro mesto, prebacite mi temu. Treba mi program ili nacin kako da ukucanima ogranicim koriscenje rutera (mts) da imaju sto manji protok a samo na mom kompu da funkcionise normalno. Poceli su u zadnje vreme mnogo da jasu internet, i smeta mi prilikom obavljanja svojih poslova pa cak i igrica, gde ping skoci u proseku od 500-1000 m/s. Unapred hvala

Bolje kupi bolji ruter. Kod mene jedan ruter sluzio nas 5, plus oko 40 smart home uredjaja. Cak je i komp bio na wifi jedno vreme i nije bilo problema. Dok sam bio na mts ruteru, vec posle 5 smart home uredjaja je pocelo da blokira(baguje). Ja sam uzeo Xiaomi Ax9000(jer volim xiaomi a i smart home uredjaji su bili xiaomi), ali verujem da mozes i jeftinije da prodjes. Nek preporuci neko drugi sa vise iskustva

Bolje kupi bolji ruter. Kod mene jedan ruter sluzio nas 5, plus oko 40 smart home uredjaja. Cak je i komp bio na wifi jedno vreme i nije bilo problema. Dok sam bio na mts ruteru, vec posle 5 smart home uredjaja je pocelo da blokira(baguje). Ja sam uzeo Xiaomi Ax9000(jer volim xiaomi a i smart home uredjaji su bili xiaomi), ali verujem da mozes i jeftinije da prodjes. Nek preporuci neko drugi sa vise iskustva
Znam ali kod mene je mts stara instalacija, jednostavno ne moze bolje od 40/10 mb/s, pa trazim alternative

Kupi ruter na kom mozes da napravis Guest WiFi i limitiras brzinu. Promeni sifru na glavnom i sve ih preusmeri na novi.

Nazad
Vrh Dno