Šta je novo?

Ograničenje protoka

100mb mescno?? cemu to sluzi??

Možeš da koristiš NetLimiter koji prati koliko koji program ili svi ukupno vuku. Gledaš po satima, danima, mesecima, godinama kako si surfovao.

Taj paket od 100mb je čista pljačka. Za mejl ti dial up završava posao.

Kalavera je napisao(la):
Taj paket od 100mb je čista pljačka. Za mejl ti dial up završava posao.
To je parkiranje ADSL-a koje ti omogućava da proveriš mail. Da čujem gde ima jeftinije parkiranje ADSL? 🙂

I kod drugih postoji parkiranje naloga, ali bez mogućnosti provere maila, jer ostali provajderi podržavaju samo flat režim... 'fala Bogu.
Naravno, parkiranje kod svih ostalih je jeftinije.

Moja preporuka je NetLimiter...

Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi toliko spamuju ako je covek postavio pitanje. Zasto je vasa briga njegov izbor provajdera itd. Ako znate odgovorite, ako ne znate preskocite temu.

Poslednja izmena:
Interesantno je sta u SKu pise o ovom paketu...

Ja ne shvatam bas poentu ovog paketa. To je za ljude koji jako jako malo koriste net, a za to ti je sasvim dovoljan i dialup koji ti je jeftiniji.

Poenta je navlačenje novih korisnika (onih koji su trenutno na dial-up-u)...

Ja sam jedan od takvih...

Prvi mesec dokupljuješ 100+100+100 MB... i kada ukapiraš koliko si para dao, shvatiš da se to ne isplati. Pošto si se već iscimao za sve to, ne vredi da odustaješ (a "malo" ti se i osladilo), pa već naredni mesec uzimaš paket od 2 giga, a kroz koji mesec razmišljaš i o flatu...

I tako si polako "pelcovan" za sva vremena...

Usput slušaš priče po forumima kako ti se može desiti da izgubiš "priključak" ako pokušaš da pređeš na drugog provajdera, pa potpuno odustaneš i od otkazivanja.

I eto, dobi Sezam na kraju vernog korisnika. A sve zahvaljujući štosu o ADSL-u za 850 dindži mesečno...

p.s Minimum svakog minumuma za ADSL je 500 MB...

Poslednja izmena:
ja se slazem sa jorgovanom...
mogu da razumem paket od 500mb, mada bi meni dnevno tolko bilo malo uglavnom |>, ali ima nas raznih |))

Ja sam lepo na sbb-u uplatio flat lite 128 kbit za 910 i skidam koliko hocu bez p2p.

morke je napisao(la):
Koliko je to jeftinije? Eunet? 🙂

I koliko košta parkiranje ADSLa kod drugih?

Ralex2 je napisao(la):
Ja sam lepo na sbb-u uplatio flat lite 128 kbit za 910 i skidam koliko hocu bez p2p.
Ja sam ugradio plin u kola i vozim koliko hoću 😛

Ne vidim poentu pisanja ovakvih poruka, jer da li znaš ima li SBB u ponudi tu gde je korisnik kome odgovaraš? Konkretno kod mene imaš samo preskupi WiFi i 60tak portova ADSLa od pre mesec-dva, ko se uvaliio uvalio, ko nije i dalje pati i sanja dolazak SBBa. ok? 🙂

Poslednja izmena od urednika:
Izvanjavam se na mom neumesnom odgovoru, ali sam ipak primarno mislio na to koliko je sezampro skup i da je to cista pljacka.

Mislio sam da je skup ovaj lite paket sa samo 200 mb skupa u d/um dok su cene za flat pakete korektne.

@ivan s: Hvala.
@ostali: Niti je pomenuti paket moj, niti su odgovori korektni. Ja imam flat.
@moderators: Ne razumem zašto se toleriše ovoliki spam i flame? 😉

Nazad
Vrh Dno