Hvala na odgovoru ali evo sta mi je palo na pamet:
Ako kazes da ukoliko pise da je sansa za chance of counter-espionage = 0%, a ipak ne vidim sve njegove detalje, da li moze da se desi da je on uspeo od mojih sondi da sakrije da ima naoruzanje, pa su sonde javile da je chance of counter-espionage = 0%, a da kada se ja tamo pojavim, saznam da je naoruzan do zuba?

)
I treba mi jos par informacija (ovu za 3 sonde po lvl, nisam znao), tj. sta mi je potrebno da imam na svojoj planeti (ili u orbiti) kako bih ja unistavao protivnicke spijunske sonde, posto su mi onih 8 u medjuvremenu unistene.

Lepo sam poslao svih 8 odjednom da mi daju detalje jedne planete ciji vlasnik je nekativan 7 dana, a samo sam dobio izvestaj da su srusene. Znaci da ih je nesto pokosilo. Sta ja treba da imam da bih rusio protivnicke sonde koje dodju da mene spijuniraju?
I drugo pitanje: neko je spomenuo da postoji neka vrsta napada sa gomilom sondi. Ja sam reda radi probao da napadnem jednu planetu za koju sam znao da nema odbrane, ali nista time nisam postigao. Zato me zanima cemu sluzi napad sa npr. 100 ili 1000 sondi odjednom? Jel mozda da preoptereti protivnicku odbranu dok ga ti rokas sa nekim ratnim brodom? Pretpostavljam da je to ali nisam siguran.
Rec je o UNI 1 na org-u.
EDIT:
Setih se jos jednog pitanja:
Vec drugi put saljem na jednu planetu flotu da joj pokupi resurse i opet ne pokupi sve, vec otprilike 1/2 onoga sto ima.
Prvi put sam poslao 1 light fighter i 1 recycler
Drugi put sam poslao 1 light fighter, 1 recycler i 1 large cargo, i opet isto, pokupio:
2967 metal, 1546 crystal, and 0 deuterium
Zasto? Jel to zavisi od naoruzanja koje sam poveo sa sobom u napad ili je uvek 1/2 onoga sto ima?
I zanima me da li mi je recycler potreban kada napadam neku planetu, ili mi je dovoljno da posaljem npr. large cargo u napad i da pokupi resurse ako ta planeta nema odbranu? Razumem da je recycler potreban za Debris Field ali da li je potreban za maznjavanje resursa sa same nezasticene planete?