Šta je novo?

Oficijelni GeForce GTX260 & GTX280/285 thread

pozdrav.skoro sam kupio leadtek gtx260 extreme+ i primetio da brzinu obrtaja venta dize tek kad dostigne 80 stepeni(testirao u furmarku).jel to normalno?

Jeste tako je i kod mene.

Taj GPUZ mi uopste lepo ne ocitava temperature ... kod mene trenutno 36C sto mi deluje vrlo cudno ... Dok npr. Everest pokazuje 43-45C

da li je normalno da mi ovaj moj gainword green gts250 ide pod punim opterecenjem do 75 stepeni i pritom se dosta cuje ventilator

mislim da jeste.drug ima msi gts 250 i bude mu oko 75 stepeni u loadu...a ventilator mu je takodje dosta bucan.kako se dize temperatura kartice,tako se dize i brzina ventilatora...pri temperaturi od 75 stepeni vent verovatno radi na maximalnom broju obrtaja....tako da je to normalno:)

Poslednja izmena:
treba da bude, moj komp u najgorem slucaju vuce 430W iz uticnice ali kada je sve maximalno optereceno, u igricama vuce 380-390W

Da li neko zna koji kuler mogu da stavim na gts 250 green gainword, posto mi ovaj ide na zivce ne kad je u full modu vec kad sam u 2d pisti sitno ali uzasno nervira. I znam da je cudno ovo sto cu reci ali je to apsolutna istina kada pomeram mis to pistanje se drugacije cuje. Cistio sam ventilator, podmazivao i sa WD i sto nekih cuda. Imam neki kuler za Amd procesore pa se razmisljam da li bi mozda njega mogao da nabudzim.

Nije to do kulera, probaj da ukljucis v-sinc u driverima ;).

pa definitivno na grafickoj jer se pre to nije culo kad nisam imao ovu graficku karticu, kako da resim taj problem??

ili lakom za lakiranje ili zamenom kartice
cini mi se da je neko pisao o tom problemu i da ga lakiranje resava

Da koliko se secam, ljudi su cvrcanje zavojnica resavali tako sto su lakom premazivali iste...

ok , kako da saznam nesto vise o tome, i sta tacno treba prelakirati?? :D

ovi delovi sa zicom su zavojnice. stavis lak preko i sacekas da se osusi. posle toga nece da zuji.
MFS_s3_1.JPG

ovako ljudi......planiram da uzmem msi gtx275 lightning..da li lc550w moze da zavrshi posao?? samo za neko prvo vreme....teoretski znam da bi moglo,ali interesuje me konkretno, da li je neko imao iskustava....

Poslednja izmena:
ja sam koristio lak do devojke za nokte, i sta znam mislim da se smanjio zvuk ali sam se zato izje..vao dok sam stigao do glupih kalemova

Najbolji je rozi lak :D :D :D svi ostali su manje efikasni :D :D

Nazad
Vrh Dno