Šta je novo?

Offline update za NAV2003Pro

fragXpert

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Da li je update virus definicija i kod novog Norton Antivirusa v2003 9.0 Pro (warez downloaded, nije registrovan, naravno) isti kao i kod "proslogodisnjeg", da radi samo LiveUpdate, tj online update-ovanje, ili ima nekog resenja za update bez interneta (situacija da je od dva racunara samo jedan povezan na internet). Mogu li se rucno prebaciti potrebni fajlovi na offline masinu? Unapred hvala.

Ja koristim NAV 2003 Professional Edition (verzija koja traje 1 godinu, nakon toga se mora reinstalirati) i bez problema skidam update novih definicija i instaliram. Zadnja definicija koju sam skinuo datira od 02. januara (negde oko 3.5MB). Automatic LiveUpdate mi je iskljucen.

Pa odes na Symantec-ov sajt, svuces update i posle mozes da ga poteras na bilo kojoj masini, a radi za 4.0, 2000, 2001, 2002 i 2003.
Sto se trajanja od 1 godine i reinstaliranja tice, postoji subscription fajl koji ti omogucava update do 202x. ili mozda cak i 203x. godine sto je i vise nego dovoljno, jer ce do tada izaci NAV 202x koji ce raditi na WinXXXXXP :D

Ej Crni pa otkud tebi crna ideja da cemo u 203X. godini jos uvek imati Windowse? Mozda cemo imati neki WindowsSNWAP Second Edition (Windows Still Not Working As Promised) koji ce stati na samo 9990 GB Hard Disk prostora, i imace Service Pack 1,2,3...77. Sve se nadam da ce Pingvini (ili nesto slicno) dotad biti "zreli"...

fragXpert je napisao(la):
Ej Crni pa otkud tebi crna ideja da cemo u 203X. godini jos uvek imati Windowse? Mozda cemo imati neki WindowsSNWAP Second Edition (Windows Still Not Working As Promised) koji ce stati na samo 9990 GB Hard Disk prostora, i imace Service Pack 1,2,3...77. Sve se nadam da ce Pingvini (ili nesto slicno) dotad biti "zreli"...
Pa da ce M$ OS-a biti u to budi uveren, jer ce se za to cika Billy pobrinuti. E sad, nisam ja Nostradamus, pa da predvidim kako ce se 203x bash zvati taj OS :(
Ko zna mozda Windows postane Doors, Boxes ili Balls :D
A sto se pingvina tice, ja mislim da su oni i te kako sazreli, samo im fali malo finog brusenja i to je to. Jedino sto iza njih ne stoji M$ imperija kojoj se ne zadaje bash lako udarac na polju OS-ova (seti se kako je prosao OS/2), ali bice i toga :cuss:

HAL je napisao(la):
Ja koristim NAV 2003 Professional Edition (verzija koja traje 1 godinu, nakon toga se mora reinstalirati) i bez problema skidam update novih definicija i instaliram. Zadnja definicija koju sam skinuo datira od 02. januara (negde oko 3.5MB). Automatic LiveUpdate mi je iskljucen.
imas onaj subscribtion enhancer koji ti produzava tih godinu dana

Miroslav je napisao(la):
imas onaj subscribtion enhancer koji ti produzava tih godinu dana
Pa bilo je to za 2000/2001, ali ne radi za 2003, jer su nesto promenili, osim ako nije izasla nova verzija.

Crni je napisao(la):
Pa bilo je to za 2000/2001, ali ne radi za 2003, jer su nesto promenili, osim ako nije izasla nova verzija.
Ma nema veze, ionako cemo kraje godine imati NAV 2004

For LiveUpdates until 29/12/2029.
ovo pise u txt fajlu i na tom sam mislio kad sam napisao ono 203x...
mislio sam da se radi o programu tipa NAV Reviver koji je u Registry-ju nesto menjao, pa je produzavao subscription na jos godinu dana, ali to ne radi na 2003 :(
u svakom slucaju hvala :)
mozda ce nekom koristiti....

Nazad
Vrh Dno