Šta je novo?

Offline sharing :)

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Videh da su ljudi pisali već nešto slično, pa ću i ja da kažem kako imam želju da nabavim neke fajlova, a kako neverujem da ću puno postići uz moj 56k modem, predlažem razmenu materijala...

Znači moja Want! lista:
Serijski i Crtani filmovi - bilo šta što je bilo ili ide na TV: Simspons, CSI, Friends, Men Behaving Badly, TMNT, JLA, Batman, JAG, District, Buffy, Angel...
Muzički spotovi - Mainstream izvodjača(VH1, MTV, MTV2)
Stripovi - najviše tražim USA, novijeg datuma, ali mogu i ostali...
+ Bilo šta drugo raritetno, interesantno, dajte ponudu

Nudim:
Muzički Spotovi - Znači mainstream izvodjača (znači počev od Madonne, MJ, Las Ketchapa, preko Aerosmitha, Georga Michaela, do Linkin Parka, Gans*n*Rosesa, Nicklebacka, DMX...)
Stripovi - Asterix, Danger Girl, Divine Right, Ruroni Kenshin, nije velika lista ali nije ni loša :)
Filmovi - mogu da nabavim neki od 2500+ filmova(uklučujući i najnovije)

Eh da, prednost imaju NS, ali možemo se dogovoriti i za ostala mesta ;)
Dogovor može ovde a može i preko maila, a mail je [email protected]

To Moderators: nadam se da sadržaj ovog topica nije problematičan, pa se nadam i da će te ga ostaviti u životu, Hvala :)

Anyone? Nisam napomenuo da sam spreman i da platim, ako neko može da mi nabavi nešto od ovoga gore nabrojanog...

SnakeEyes je napisao(la):
Jel bi mogao da okacis spisak filmova ?

Evo ga!

Nema ga zahvaljujuci meni Kokos ! Nastavite li ovako bice zatvoreno.Pozdrav!

Moderatori...!!!
Poziv za razmenu po meni nije problematican, pa dalji kontakti na mail, PM....
Ali, nuditi tonu filmova, muzike.... pa jos okaciti i spisak ctp;
Ovo jos kako kaci AW politika...

Crni je napisao(la):
Moderatori...!!!

Pa ja se izvinjavam zbog ovoga, ako sam nekog uvredio, ali to nema nikakve veze samnom jer:

1. Ovo nije moj spisak filmova, niti ja imam ikakvu poslovnu saradnju sa čovekom koji reže te filmove
2. Ja NE prodajem te diskove, nego samo razmenjujem! Ako neko hoće da kupi film to sigurno neće uraditi preko mene... A mislim da postoji i dalje previše mesta gde sa ovim piratskim filmovima, programima, OSovima i igrama...

Učinilo mi se da su ljudi masovno pisali kako imaju te serije, srtane filmove, spotove, ali se sad niko ne javlja... Pa ako niko nema ništa da ponudi moderatori slobodno mogu i obrisati ovaj post :-x

Imam nešto malo epizoda MBB, imam i neke stripove, Ruronija imam samo kao crtani, ali nisam NS. :)

Marko37 je napisao(la):
Imam nešto malo epizoda MBB, imam i neke stripove, Ruronija imam samo kao crtani, ali nisam NS. :)

Wow, potraga za MBB je kao potraga za Svetim Gralom :D Pogledaj PM!

Ja sam kompletirao Star Trek Enterprise, Star Trek The Next Generation, Star Trek Original Series. Sada radim na Star Trek Deep SPace Nine pa cu Star Trek Voyager :)

forsaken demon je napisao(la):
...

Pa ja se izvinjavam zbog ovoga, ako sam nekog uvredio, ali to nema nikakve veze samnom jer:

1. Ovo nije moj spisak filmova, niti ja imam ikakvu poslovnu saradnju sa čovekom koji reže te filmove
-x
Imas veze jel ti ga kacis.

Crni je napisao(la):
Moderatori...!!!
Slazem se i zato ova tema ima zuti karton.

Drunk Devil je napisao(la):
Koliko znam, i razmena ilegalnog software-a, audio videa je ilegalna...

Neželim da se raspravljam ni sa kim, niti ću, ali piraterija kao pojam je vrlo diskutabilna. Zašto se sad praviti pametan(na javnom mestu) kad svi dobro znamo kakav softver ko koristi i odakle mu... Da ja sad ne bih trošio reči, pošto sam već pisao o ovome svemu pogledajte http://www.emulationgalaxy.co.yu/editorials-piraterija.htm (text je malo stariji, ali je poenta ista).

Nema ovde potrebe ni za kakvim raspravljanjem - gledajte da poštujete pravila foruma. Nisu ljudi ovo napravili da se ovde pravi vašar romski :D

Nazad
Vrh Dno