forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Videh da su ljudi pisali već nešto slično, pa ću i ja da kažem kako imam želju da nabavim neke fajlova, a kako neverujem da ću puno postići uz moj 56k modem, predlažem razmenu materijala...
Znači moja Want! lista:
Serijski i Crtani filmovi - bilo šta što je bilo ili ide na TV: Simspons, CSI, Friends, Men Behaving Badly, TMNT, JLA, Batman, JAG, District, Buffy, Angel...
Muzički spotovi - Mainstream izvodjača(VH1, MTV, MTV2)
Stripovi - najviše tražim USA, novijeg datuma, ali mogu i ostali...
+ Bilo šta drugo raritetno, interesantno, dajte ponudu
Nudim:
Muzički Spotovi - Znači mainstream izvodjača (znači počev od Madonne, MJ, Las Ketchapa, preko Aerosmitha, Georga Michaela, do Linkin Parka, Gans*n*Rosesa, Nicklebacka, DMX...)
Stripovi - Asterix, Danger Girl, Divine Right, Ruroni Kenshin, nije velika lista ali nije ni loša
Filmovi - mogu da nabavim neki od 2500+ filmova(uklučujući i najnovije)
Eh da, prednost imaju NS, ali možemo se dogovoriti i za ostala mesta
Dogovor može ovde a može i preko maila, a mail je [email protected]
To Moderators: nadam se da sadržaj ovog topica nije problematičan, pa se nadam i da će te ga ostaviti u životu, Hvala
Znači moja Want! lista:
Serijski i Crtani filmovi - bilo šta što je bilo ili ide na TV: Simspons, CSI, Friends, Men Behaving Badly, TMNT, JLA, Batman, JAG, District, Buffy, Angel...
Muzički spotovi - Mainstream izvodjača(VH1, MTV, MTV2)
Stripovi - najviše tražim USA, novijeg datuma, ali mogu i ostali...
+ Bilo šta drugo raritetno, interesantno, dajte ponudu
Nudim:
Muzički Spotovi - Znači mainstream izvodjača (znači počev od Madonne, MJ, Las Ketchapa, preko Aerosmitha, Georga Michaela, do Linkin Parka, Gans*n*Rosesa, Nicklebacka, DMX...)
Stripovi - Asterix, Danger Girl, Divine Right, Ruroni Kenshin, nije velika lista ali nije ni loša
Filmovi - mogu da nabavim neki od 2500+ filmova(uklučujući i najnovije)
Eh da, prednost imaju NS, ali možemo se dogovoriti i za ostala mesta
Dogovor može ovde a može i preko maila, a mail je [email protected]
To Moderators: nadam se da sadržaj ovog topica nije problematičan, pa se nadam i da će te ga ostaviti u životu, Hvala