Šta je novo?

Koja je najbolja PC igra po vašem mišljenju, izašla 2009. godine?

• Ukupno glasača
    252
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isti kos ili ne , za mene je Dragno Age RGP godine i decenije ,a MW2 je FPS godine a posto je Dragno Age nesto novo i orginalnije od MW2 koji smo vec videli u kecu onda je DAO bolja igra , cist predikatski racun :D

Gde se dadose fanovi MW2 :trust:

jeste...cini mi se da je bolje bilo da se zatvori ili 31.12.2009 ili sada,7.1.2010..:)

Eh, steta sto niko od ovih vozaca nije glasao za Shift, stvarno steta za ovako dobru igru...

iskreno, mislim da jemachinarium daleko iznad svih ovih igara - nema napucane grafike i 10+gb download-a, "samo" odlican crtez u flashu i 500 mb, ali zato sa druge strane neverovatno zanimljive zagonetke i apstraktna logika..ludilo u glavi definitivno... ! ! !! !!

a i vidi se ko je pravio ... Amanita Design - znamo sta je Amanita Muscaria :)

iskreno, mislim da jemachinarium daleko iznad svih ovih igara - nema napucane grafike i 10+gb download-a, "samo" odlican crtez u flashu i 500 mb, ali zato sa druge strane neverovatno zanimljive zagonetke i apstraktna logika..ludilo u glavi definitivno... ! ! !! !!

a i vidi se ko je pravio ... Amanita Design - znamo sta je Amanita Muscaria :)

Slazem se da je odlicna, ali nije igra godine. Suvise je kratka, to je po meni najveci nedostatak.

Glas za Maaaaaaachinarium. Jednostavno, igra ima nešto što fali skoro svim "modernim" igrama - šmek. :D
Nekako, vratio mi je onaj osecaj koji sam imao kad sam bio klinac i igrao se na Commodoreu 64...a da je kratka igra jeste, ali dobro, pređeš je zato nekoliko puta. :)

Ja glasao za
Call of Duty: Modern Warfare 2
Ali slaba vajda

Fale Trine, Braid, Torchlight, Borderlands...

od ovih ovde verovatno Dragon Age.

Poslednja izmena:
Krajnje je vreme da ovo zakljucimo, zar ne?

Indeed:D Rejoice, i do sledece godine...:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno