Šta je novo?

Official Guitar Hero Thread

Da li ima pesama koje se mogu ubaciti u igricu?I gde ima?

Ovo ^ nije GH4 World Tour :trust:.

Evo da ozivim temu. :D

stalno nailazim na neke linkove za guitar hero world tour, pa da li je moguce da je izasao za PC, pise vitalit* ga je krek*uo... :d

help me!!! :) i koji sve delovi su izlazili za pc? zna neko? hvala.

Jeste izasao je, imas i Gutiar Hero 3 i Aerosmith. To je to za PC.

Fala lepo, znači da skidam redom... :guitar:

u stvari, 3-ojku sam preš'o, sad ide Aerosmith... :Klanjanje

pa krecem na world tour... :guitar:

Koje njesra! Nema nista od Maiden-a!!!:mad:

Zamisli...Koga zanima - NE SKIDAJTE NI AEROSMITH (Osim ako niste fanovi) A POGOTOVU NE WORLD TOUR...GAME SUCKS..NE MOZES NI KONTROLE DA PROMENIS,NI TUTORIAL NE RADI....

World Tour jos nisam skinuo, a GH3 sviram na wireless gitari za Xbox, koja spaja na Microsoft adapter koji ide u USB. Nadam se da ce imati i wireless bubnjeve za Xbox pa da mogu i sa njima da igram World Tour.

ej,a mi smo svi,ovde,znate,nasi..:d

Pa mene zanima,ima li neki nacin da se mi nadjemo i igramo bilo koji od GHIII,GH-AE i GHWT...Bez onih licencnih gluposti..:)

Pa,ima li?

A što se tiče World Tour-a, da li ste probali ovaj konfigurator?

Hvala puno za ovo. :) Konačno da mogu da promenim kontrole za bubanj, jako je teško igrati sa default kontrolama... Čudi me da su to izbacili, a uneli dosta korisnih stvari - odbrojavanje pred ponovni početak posle pauze, lefty flip, zvezdice za star power mogu da se koriste i dok je star power uključen tako što ga "dopunjuju", tanji/viši tonovi su drugačije označeni itd. Naravno, pored ovih kontrola, su zeznuli na još par mesta, kao što je to da po 3-4 pesme u Career modu moraju da se iz cuga odsviraju kako bi se išta sačuvalo i prešlo, izbor pesama je "onako" u odnosu na trojku, neretko se dešava da ne mogu da aktiviram star power ma koliko puta kliktao dugme...

Vrh Dno