Šta je novo?

office_XP_bag

lisanin

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
619
dakle ovako - imam win_XP i office_XP (msi ploca i t-bird na 750)
elem_ "udjem" u excel / page setup i pokusam da promenim velicinu strane ili margine i sistem se tako zakuca da jedino mogu hardverski da ga podignem - tacnije da ga restartujem
u prvom trenutku sam pomislio da je u pitanju virus ali ... posle flesovanja biosa i format C:/ i D:/ itd .. znaci na "cistu" masinu (sa iskljucenim fax modemom (samo OS i office _XP - opet isto)
ili je office pun bagova ili nesto fali ploci tj. procesoru - mozda Bill Gajts ne podrzava AMD ili ... ??????

Pazi, kod mene sve to radi OK. Win XP Professional, Office XP, Via ASUS A7V-133C, Duron 800...
Znači nije do Win-a i Office-a, nije do ploče i procesora, a šta je u pitanju to možemo samo da nagađamo.

ko zna sta je problem :(

evo meni sta je danas prijavio frontpage
sva sreca da sam imao pri ruci "original"

Ma da, i meni se to sa aktivacijom desilo. Doduse, kada je dobio trazeni instalacioni CD i jedno pola minuta prodrljao po njemu, sve je opet bilo OK.
Ono sto se meni desava svakih 10-15 dana je sledece: podignem neki od Office XP programa (bilo koji), a on mi zatrazi instalacioni CD. Prijavljuje nesto meni nejasno u vezi "user-a", kao da nemam pravo da pristupim tom fajlu koji sam hteo da otvorim (radim u 2000 prof). Sto je glupost, jer ja jedini radim na tom racunaru, i sve je u vezi administracije 2000 podeseno ispravno. Opet nesto preore po CD-u, a potom je sve u redu i program nastavi otvaranje fajla...

To je vrlo nezgodna problematika.... Kod mene Word XP na Win XP najcesce ne prikazuje slike kako treba (skoro da uopste ne osvezava deo sa slikama kada se skroluje strana) sto se uglavnom ne dogadja na WIN 98, ali jedino Office XP na Win XP hoce pravilno da stampa dijagrame iz Excela uvezene u Word! Probano na 3 racunara sa HP LJ 5L, HP DJ 840, Xerox ne znam koji.
Takodje nisam uspeo da instaliram OfficeXP SP. Pocne i pri kraju prijavi gresku i to je to. Mozda smeta sto sam trenutno na Win 98, mada sumnjam.
Imate li iskustava sa time?

stampac mi je HP5L
desilo mi se jos nesto interesantno (na drugoj masini)
AMD K6, OS win98, office2000 - startujem word on se podigne i posle par sekundi se iskljuci (isto se desavalo i sa excelom
(opet cista masina - bez virusa)
deinstalacija Offica i ponovna instalacija i on je proradio
mozda ja samo nagadjam ali imam utisak da se AMD i Microsoft ne slazu bas najbolje ili su moje verzije offica sr...
sto se tice ponovne doinstalacije offica XP (svakih par dana "trazi" instalacioni CD - to mi se desavala sve dok nisam prestao da u start meniju /program files menjam nazive direktorijuma

Vrh Dno