Šta je novo?

Office XP Service Pack ?

Masan

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
10
Neko mi rece da ne moze da se instalira Service Pack na Office XP
(naravno na ove koje mi koristimo ilegalno) Jel istina da ne skidam dzabe 16 mega.
Pozdrav

moze da se instalira ali office nece raditi posle :) eto to se meni desilo na xp-u i officu

Ja nisam uspeo ni da ga instaliram... Jednostavno kaže da ne može da nađe office.

Nisam ni ja uspeo.
Prvo sam se za**bo sto sam skinuo pogresnu verziju (postoje dve - administrative i client) , a (i) sa client varijantom mi prijavljuje error1328

Elem, microsoft je dobro opisao nemogucnost primene SP1 na oxp, ponudio je i (kao) resenja, al` je meni sve to prilicno kabasto, pa kako nemam ni jedan realan problem sa office aplikacijama, odustao sam.

Zanimljivo je da microsoft na jednom mestu daje komentar da nemogucnost primene patcha (na word) moze da proizilazi iz cinjenice da je fajl (koji bi trebao da se patchuje) vec patchovan???
Posto sam odmah po instalaciji winXP sa microsoft update skidao patcheve (koji uglavnom ne bi trebale da imaju neposredne veze sa officom), jedino sto mi pada na pamet je da sve ovo ima veze sa tim.

Ako neko ima vremena ili zestoku potrebu da primeni SP1 na officeXP, mislim da bi bilo zgodno da procita microsoftove dokumente, koje sam prihevtao na zip fajlu.

When SP1 (Office XP) installs, it backup the orignal files into the
Config.msi directory, the installation then checks the Version and Size of
the files. Because the files installed were not the "Released" version
numbers and/or size, the SP fails to install.

If you look at the file properties of "C:\Config.MSI\PTC1F.tmp" of what
ever the name is (it changes for each installation) It is the same version
of the file you have installed. The one I saw was MSACCESS.EXE. So the
Update checks the version you have installed B4 it will install. I did copy
a valid Sp1 version of MSACCESS.EXE to "C:\Config.MSI\PTC1F.tmp" and that
made the installation move to the next file EXCEL.EXE with the same results.

So what Q315063 is saying, is Get a legit copy of Office XP. I have seen MS
do this for installation keys as well.

Pa zar je moguce da niko nije uspeo da to nekako krekuje ili tako nesto

meni bi zgodnije pitanje bilo:
Dal` je neko ovde imao problem za koji zna da bi mu SP1 to resio?

Ja sam ga instalisao. Ali štos je u samom Office-u, mora se imati verzija koja nije beta. Ako nekog interesuje da napišem rešenje, kako se prepoznaje verzija Officea.

Borko, to bi bilo super.

Moja verzija (help>about) word-a je 10.2627.2625, a excela 10.2614.2625

sad vise ne mogu ni da se setim al` cini mi se da sam word patchovao sa jednim fajlom koji je microsoft izbacio na ms office downloads, za word.

A pri pokusaju primene client SP1 ,blokira se uz 1328 gresku.

Cd OfficeXP ("proffesional") koji imam je 448 MB

DS9 je napisao(la):
meni bi zgodnije pitanje bilo:
Dal` je neko ovde imao problem za koji zna da bi mu SP1 to resio?

Ja imam sledeci problem sa WordomXP(2002): kad pokusam da upotrebim 'text box' ili da nacrtam liniju, pravougaonik ili bilo sta sa "Drawing" bara, javi mi se neka greska i WinXP mi zatvori Word :( Ovo se desavalo i na Win2K... Mozda SP1 moze da resi taj problem... Hmmm, ili da se vratim na Office 2K (mozda i Win2K?)

Meni se to desavalo sa jednom verzijom Office-a za koju mi je neko rekao da je beta, a onda sam nabavio drugu i sad je sve OK

Izgleda da je to, kod mene nema problema.

kako prepoznati beta Office XP

English 10.0.2627.0* Office XP Standard Student and Teacher Edition

* Although the Windows Installer Setup log file reports version
10.0.2627.0, the actual installed version is 10.0.2627.01. The log file
reports the following: "Property(C): ProductVersion = 10.0.2627.0". This
version is incorrect.

The log file is Office XP <edition> Setup(####)_Task(0001).txt, where
<edition> is the edition of Office XP that you are installing, and #### are
the numbers that begin with 0001 and are incremented each time you install
or reinstall Office XP, for example, Office XP Professional
Setup(0001)_Task(0001).txt.

English 10.0.2627.01 Access 2002, Excel 2002, FrontPage 2002, Office
XP Multilingual User Interface Pack, Office XP
Professional, Office XP Professional with
FrontPage, Office XP Small Business Edition,
Office XP Standard, Outlook 2002, PowerPoint
2002, Publisher 2002, Word 2002

ZoNi je napisao(la):
ne razumem te verzije Officea... kod mene, Word je 10.2627.2625... jel i to beta FX, pa me zato z*za?

imam tu istu verziju i probao sam sve text box opcije i vertikalni i za horizontalni box, i word art.......... i sve radi ok

Sto rece beastmaster..., ok je i kod mene a ista je verzija word-a. Probaj repair office (kad pokrenes setup).

Ta verzija se gleda iz help - about. Tamo svi Office programi istog tipa imaju isti broj. Treba pogledati u log file koji je u temp folderu. Ako tamo pise 10.0.2627.0 to je beta na koju ne moze da se primeni sp1. treba naci ispravnu tj 10.0.2627.1
Sve to pise tamo,u rekstu koji sam postovao. treba pazlijivo procitati lepo pise this .....version is incorrect.

Ipravka-greska u kucanju-ta verzija se ne gleda iz help-about nego iz log file-a ,dalje kako je napisano

Nazad
Vrh Dno