Šta je novo?

Office - srpski interfejs...?

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Da li postoji za Office 2003 srpski inferfejs?

Imam za XP. Trazio sam na sajtu, ali ne mogu da se snadjem.

Da li neko moze da mi pomogne?

Hvala.

postoji ako kupis prevedeni Office
ne daju ovako...ja trazio kad su predstavljali prevod i nece da daju, eventualno smo mogli nesto da smuckamo al' posto stvarno ne zelim da se cimam oko proizvoda koji solidno kosta batalio sam (a i sto bih se cimao kada mogu da skinem prevedenu alternativu i da je koristim legalno)

Baš tako, instalacioni Office 2003 i to srpsko izdanje, drugačije nema. Mi smo u firmi dobili od microsofta taj ali posedujemo licencu. Ako imaš, zovi ih i pitaj jeli postoji mogućnost.

Da li neko zna možda u čemu je problem sa instalacijom provere pravopisa kod OFFICE 2007, radio je kako treba u 2003, dok u 2007 ga instalira isto u PROOF direktorijum ali ne može nikako da se postavi kao custom dictionary, tj. ne vidi ga. Gledao sa m na podršci ali ne mogu da nadjem rešenje

mozda upali....mislim da je meni prolazilo, mada je to bilo pre nekoliko meseci.
prvo, nabavis office 2k3 na srpskom(posudis od nekog), instaliras ga...on, naravno, trazi aktivaciju, a zatim ga pretabas sa "klasicnim" office-om. tako sredjen office bi trebao da ostane na srpskom.:smash:

Ne treba ništa da se plaća, samo se skine Proofing tools za Office 2003 sa Torrenta, malo je veći fajl, i to se instalira, izabere srpski latin i sve je na srpskom, radi i korekciju teksta.

probao sam prema uputstvu i savršeno radi, takođe se brzo završi sa instalacijom, još jednom hvala

Hajde meni malo prevedite, ne razumem bas.
Kako ja to da uradim?
Imam XP sp2 i office 2003. Da li je potrebno office 2007?

ajde da probam, imaš u office proveru pravopisa, tj. kako si otkucao tekst i koriguješ lepo greške u kucanju, i to je sve lepo radilo do nove verzije office-a. Problem u novoj verziji je što nisi mogao da povučeš srpski jezik za proveru a link koji je dao ymiljan lepo objašnjava kako to ispraviti.

Ali ja sam samo mislio da mi je "skin" na srpskom.
Ne da mi koriguje (srpski) pravopis.
OK, onda nije to to sta meni treba.

Ma treba mi za jednog drugara, hoce office na srpskom.
"preveo" sam mu WIN, ali covek hoce i office.

pa nek' kupi...
objavi oglas da kupuje (polovan) Office 2003 preveden na srpski

Nazad
Vrh Dno