Šta je novo?

Office & password

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Ima li neko program za otkrivanje sifre za word, xls datoteke ali za office 2k & xp?

naravno - samo da te upozorim da ce mu trebati mnogo mnogo vremena da se ta sifra otkrije :(

program se zove password recovery kit (tesko se nalazi) zadnja verzija koju imam je 4.0 izasla je i 4.1 (sigurno) (a mozda i 4.13 - ili sam ja to samo umislio).

vise o njemu imas na http://www.lostpasswords.com/Product00_Overview.htm?ProductNum=00

ps. uopste nije jeftin (cak sta vise za to malo megabajta mozda i najskuplji softver na netu (po megabajtu 2 mb za 500 dolara - za najjeftiniju verziju a 1400 za najskuplju!!!))

D-Kee mogu li ja nekako da dobijem tu verziju koju ti imas (4.0), nekako mi je 500-1400 $ mnogo da dam :)

JOBAH je napisao(la):
D-Kee mogu li ja nekako da dobijem tu verziju koju ti imas (4.0), nekako mi je 500-1400 $ mnogo da dam :)

naravno - ali je moras koristiti u edukacione svrhe!! :)
samo mi reci na koji mail da ti poslajem posto je fajl 2 mb - zbog velicine mailbox-a... (ili da ti saljem iz 2 puta po 1 mb)

Postoje i ovi programi Sifre

BTW rec o ruskoj firmi ciji je programer uhapsen u USA zbog razbijanja adobeovog e-booka :mad:

PS ne znam koliko je taj prethodni efikasniji ali je bar 30- 50 puta skuplji :confused:

Vrh Dno