Šta je novo?

Office outlook 2007?

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Treba mi hitno info kako da bekapujem kontakte i mailove iz microsoft office outlook 2007?

Treba da formatiram hard pa moram da sacuvam te podatke...

Unapred hvala

Probaj Acronis True Image Home 2010

Znam sta je to ali mislim da to nije odgovor na moje pitanje.

ne koristim outlook ali cini mi se da je sve snimljeno u application data.

C:\Documents and Settings\user\Application Data\microsoft\outlook

ili mozda
C:\Documents and Settings\Danko Kostandinovic\Application Data\Identities\{...}\microsoft

zao mi je sto ne mogu da ti potvrdim tacno jer su mi krajni folderi prazni

edit: za outlook express mozes da proveris lokacije local foldera tako sto kliknes desnim na inbox pa properties i to vidis lokaciju. ako se dobro secam isto je i za office outlook.

edit2: kontakti ako su u address book onda mozes da ih eksportujes opcijom iz istog. otvori samo address book iz start>all programs>accessories>address book, pa export.

naravno, sve sto si bekapovao proveri po mogucstvu na drugom racunaru da bi bio siguran da ti nije nesto izostalo

Poslednja izmena:
Ides na file , pa archive , pa vec tu izaberes gde da ti sacuva i koje foldere (inbox etc etc ... ) po defaultu cuva u C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Outlook\archive.pst (za win7) , napravis backup , iskopiras negde , i pri sledecoj instalaciji outloka imas opciju cini mi se file/import pa da vrati sve. Radio vec par puta , besprekorno vrsi posao. Doduse , preporucio bih ti da probas i novi thunderbird , mnoooogo je dobar :)

Treba mi hitno info kako da bekapujem kontakte i mailove iz microsoft office outlook 2007?

Treba da formatiram hard pa moram da sacuvam te podatke...

Unapred hvala

Outlook 2007: File, import and export, export to a file, personal folder file (pst), selektuj outlook i cekiraj "include subfolders", na browse pronadji lokaciju gde hoces da ti se smesti taj pst i onda finish.

Kad ponovo instaliras outlook opet file pa import and export samo ovog puta import..., mislim da ce ostalo ici samo od sebe ;)

Sve se čuva u jednom fajlu čiji podrazumevani naziv, ako ga nisi menjao, je outlook.pst
Sve što treba da uradiš je da sačuvaš taj fajl, kako bi kasnije na novom računaru novi istoimeni fajl zamenio ovim starim.
Cela stvar funkcioniše čak i kada su u pitanju različite verzije MS Outlook-a (MS Office)!
Primer:
Na jednom hardu imam Win7 i MS Office 2007 SP2, a na drugom hardu Windows XP SP3 i MS Office XP SP3. Oba Outlooka su podešena tako da koriste jedan isti zajednički pst fajl, koji sam preimenovao po vlastitom nahođenju i promenio mu podrazumevanu lokaciju.

Poslednja izmena:
Samo kopiraj folder outlook i nemaš problema.
C:\Documents and Settings\user\Application Data\microsoft\outlook

Ides na file , pa archive , pa vec tu izaberes gde da ti sacuva i koje foldere (inbox etc etc ... ) po defaultu cuva u C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Outlook\archive.pst (za win7) , napravis backup , iskopiras negde , i pri sledecoj instalaciji outloka imas opciju cini mi se file/import pa da vrati sve. Radio vec par puta , besprekorno vrsi posao. Doduse , preporucio bih ti da probas i novi thunderbird , mnoooogo je dobar :)

Ovako sam ja uradio kada sam sa firminog racunara bekapovao emailove s tim da sam imenovao bekapovani fajl kao archive.pst

Kada sam ovaj fajl pokusao da raspakujem iz outlooka na kucnom racunaru na gajbi kroz file import bla bla bla dobio sam poruku:

File acces is denied. You do not have permission required to access the file e:\archive.pst

Jel ima neko ideju sta se dogadja? Da li je administrator u firmi udario neka ogranicenja u vidu tajne mantre i sl?

jok, sam si kriv... daj prava za everyone

Nazad
Vrh Dno