Šta je novo?

Office 2013 ludilo

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Ovako stoje stvari:
Imam Windows 7 x64. Do sad sam koristio Office 2010 bez problema, ali posto sam morao da predjem na 2013, skinuo sam doticni i pokusao da ga instaliram, kad ono medjutim - javlja gresku prilikom instalacije ''... office 2013 encountered an error during setup''.

E od tad krecu problemi, evo vec treci dan gubim u pokusaju da ga instaliram.

Prevrnuo sam ceo internet, isprobavao bukvalno sve na šta sam naleteo:
- Reinstalirao prethodne verzije Officea i opet pokušavao sa instalacijom 2013
- Pokretao instalaciju iz ''clean boot'' moda
- Koristio Microsoftova ''Fix it'' rešenja za brisanje prethodnih verzija Officea
- Ručno brisao sve foldere koji se odnose na Office paket a bili su prisutni nakon brisanja svih verzija
- Brisao ključeve iz Windows registry-ja

i ne znam šta još sve ne..

Ne bih da formatiram hard i instaliram nov Windows samo zbog toga jer imam milion aplikacija instaliranih i prekonfigurisanih, mnogo vremena bi trebalo da se to sve podesi..

Da l je bilo ko uspeo da instalira Office 2013 na Windows 7ici?

Mozda ti je neispravan CD (ako si nabavio Office 2013 u tom formatu) ili nisi lepo download-ovao image sa Interneta. Za ovo drugo vidi da ponovo skines program. Ili skini sa torrent-a neku trial verziju pa vidi da li ce da prodje instalacija.

Loš snimak offica, sigurno. Kod mene radila i na 7mici i 8mici mada mi se ne sviđa pa sam batalio i vratio na legalnu desetku

I ja cenim da je loš iso ili cd.

Kod mene kući radi bez problema na Windows 8 64-bita, ovde na poslu takođe mi radi bez ikakvih problema (Windows 7 Home Premium 64-bita). Ukratko, ne valja ti instalacioni CD.

Hvala ljudi na pomoći, ali nažalost nije to problem, pošto sad ne mogu npr. ni Office 2010 da instaliram a koji sam koristio ranije, kao što rekoh gore.
Drugo, imam 'netaknuti' Office 2013 ISO iz firme pošto imamo plaćene licence pa sam pokušavao taj da instaliram ali bez uspeha. Inače, sa tog istog CDa sam instalirao na drugim kompjuterima. Probao sam da skinem i neki sa torrenta ali ista priča.
Ali mi npr. radi Office 365 Home Premium Preview, instalacija ide direktno preko neta, pa jedino to radi, ali opet mi nije to stalno rešenje..

Mislim da sam ja imao sličan problem. Tek kad sam instalirao sve sa windows update uspeo sam nekako da pokrenem instalaciju.

Neverovatno. I uradiće. I do sad je bilo besmisleno imaš dva računara u stanu kupuš OS koji je često kao cena računara i možeš d aga instaliraš smao na jednom računaru ako ga staviš na drugi piraterija

Sjajno. Portovi ima da se usijaju od torenta.... Ima li neka regulatorna agencija/ustanova/sta god da im stane na rep zbog ovakvih stvari? Ili im niko ne moze nista?

Da nije to ovaj najnoviji update za win 7? Znam da mi je nesto pisao da kao proverava da li je office paket legalan, pa ga nisam instalirao (za svaki slucaj), i iskljucio automatski update win-a.

Poenta cele priče je da će ovakvim i sličnim načinom korisnici na kraju biti primorani da sve drže i sve što imaju bude u "oblaku". Sve što imaš sve što kupiš nije tvoje nego iznamljeno. Kao kad Amazon odluči da povuče izdanje i ono što si kupioodjednom više neposeduješ.

Besplatne alnernative će na kraju preuzeti istu logiku koja će jedino biti manje restriktivna

Poslednja izmena:
Jednom reči APP STORE, šta je drugo Metro ? Office 365, Corel i drugi sa DRM ? nadrljali smo već, hvala bogu za Freeware, valjda će uvek biti nekih entuzijasta i ˝wannabe programers ˝a. prave freeware da bi se probili i dobili dobar posao.

AppStore-evi ce i njih pobiti, jer za Apple moras da placas a morace i za MS :)

Izvinjavam se za upad da ne otvaram novu temu, ali moje pitanje ima veze sa Office 2013
Kako mogu da internet stranicu pretvorim u word?

Save stranicu kao.MHT file pa se otvori u Wordu, no problem. Ako upotrebljavaš IE onda ima pod save. Za FF treba Addon " UnMHT ". Prednost .MHT formata je da je cela stranica u jednom fajlu. Btw. može i MS Publišer.

Poslednja izmena od urednika:
Ako je velika tabela u mht formatu i ako prevazilazi onih čuvenih 128x128 Publisher je i dalje nemoćan?

Nazad
Vrh Dno