Šta je novo?

office 2007 activation problem

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Nabavio sam office 2007 i kad se sve lepo instalira i hocu da pokrenem recimo word ili bilo koji drugi program u officu , izbaci mi gresku pod nazivom activation wizard - your beta sofware has expired.... Uopste mi nije jasno kako je to moguce...Da li neko zna u cemu bi mogao biti problem???

your beta sofware has expired
Office ti nije "final" vec "trial beta version".Takav program moze da se koristi izvesno vreme i posle je gotovo.Negde chak je timer vezan za aplikaciju pa ne moze da se pokrene posle instalacije ako je download-ovan dosta ranije sa nekog sajta.
U svakom sluchaju verizja office koju imash je "expired"-istekla.Obichno firme izbace ove "beta" verzije na net za free download kako bi korisnici dali misljenje i kako bi se program oprobao u praksi.To recimo traje mesec dana.I posle kraj.sorry.

Uzgred, uvedena je od juče i obavezna provera legalnosti Officea on-line...

Kada se MS ofis kupi legalno, tih problema nema.

Ko nema para za MS ofis, moze da koristi StarOffice.

Kada se MS ofis kupi legalno, tih problema nema.

Ko nema para za MS ofis, moze da koristi StarOffice.

Misliš OpenOffice? OO je nastao od StarOfficea kad je ovaj prestao da bude besplatan. Inače Sun ga naplaćuje $69.95

Mislim naravno na Open Office ;)

a kad je StarOffice bio besplatan?
Sun kupio StarOffice, dao kod od koga je nastao OpenOffice dok je Staroffice OpenOffice+neke mogucnosti

mikelebg26, mozes da probas RC (bese je to poslednje od office 2007?) ili da odes na on-line ultra mega giga turbo funkcionalni demo 2007ice (vidi na sajtu M$-a, bzbvz je sto demo radi samo sa IE-takva su moja iskustva)

Poslednja izmena:
Ma ja koristim office 2003 i nema problema.Shto bi se zezali sa 2007.Verovatno je previshe glomazan i zamoran.I 2003 je previshe natrpana svim i svachim a kamoli 2007.Jeli neko probao 2007?

@mikelebg26: Problem je u tome što je tvoja BETA verzija istekla. Sada treba da platiš za FULL verziju. I naravno, svako dalje pitanje spada u pirateriju. ;)

@mikelebg26: Problem je u tome što je tvoja BETA verzija istekla. Sada treba da platiš za FULL verziju. I naravno, svako dalje pitanje spada u pirateriju. ;)

ne spada u pirateriju... još uvek

Ako je Beta 2, trebalo bi da bude funkcionalna do kraja januara 2007, ako se dobro sećam. Kod mene Beta 2 još uvek radi.

Nazad
Vrh Dno