Prijatelju odvlazivac se ne uzima koliko mu je bucan ventillator vec kolika je prostorija m2, mozes ti kupiti najslabiji naj tisi dzabe si bacio novac kada on nema snagu da izvuce vlagu i da spusti na 50% ili 40%, ja sam uzeo Hisense D20HW jeste bucan malo ali je jaci nego sto mi treba i moze spustiti vlagu i na 30%, tebi treba za 90m2 mislim da je slab Hisense D20HW i da ce konstantno bez prestanka da radi i da se muci a ti ces se nervirati zbog buke ventilatora, tek ako kupis jos slabiji Xiaomi tek ce on da se muci. Ja ne znam do koliko ti ide vlaga u kuci, zato sam ti preporucio filips on je za velike kvadrature ima snagu,. Ja oko 21h upalim Hisense D20HW i namestim na 30% vlaznost da izvlaci i od 65% on spusti na 38% vlaznost i kada legnem ja ga ugasim ujutru kad ustanemo vlaznost bude 51%, tako da nema potrebe da radi nocu kod mene jer je jak, a danju se luftira tako reci vlaznos je tu oko 50% do 69% kada su kise. Zato skupi pare kupi jaci i miran si moj savet.Hisense је декларисан на 40dB а Xiaomi на 38dB, у теорији није велика разлика али видим да је овде доста корисника рекло да је Hisense бучан. Додуше питање је колико је Xiaomi тиши. 🙂
Mozda ce odgovor na to pitanje dati neko ko duze ima uredjaj.Хвала још једном на савету, немам неки посебан проблем са влагом, критично је једино купатило али имам прозор па то спашава ситуацију. У сваком случају одвлаживач који си окачио је тренутно ван мог буџета, стога ћу узети Hisense D20HW јер је ипак јачи од Xiaomi модела. У сваком случају ће бити боље са њим него без њега.
Да поновим само још једном питање, Hisense сам престаје са радом када се напуни резервоар?
Hisense D20HW kada se rezervar napun on se iskljuci i svetliti lampica na njemu i obavesti te, iskljucis aparat sacekas 5 minuta da se ocedi sve onda izvuces rezervar i ispraznis gde zelis, Hisense D20HW se sam iskljucuje automacki kada dostigne zadatu vlaznost to jest, ti namestis 45% vlaznost u sobi je 60% vlaznost i on kada smanji vlaznost 43% iskljuci se sam. Ako kupujes samo zbog kupatila onda je ok, koliko ti je kupatilo m2 mozda ti samo za kupatilo zavrsi posao Xiaomi ili neki slabiji, ne znam da li uzimas za 90m2 ili samo za kupatilo ? Imas i filter i on kada se zaplja Hisense D20HW isto te obavesti i svetli ti lampica iznad filtera da ga ocistisХвала још једном на савету, немам неки посебан проблем са влагом, критично је једино купатило али имам прозор па то спашава ситуацију. У сваком случају одвлаживач који си окачио је тренутно ван мог буџета, стога ћу узети Hisense D20HW јер је ипак јачи од Xiaomi модела. У сваком случају ће бити боље са њим него без њега.
Да поновим само још једном питање, Hisense сам престаје са радом када се напуни резервоар?
Kada se kupas ili bilo sta radis u kupatili ima para ili veca vlaga, otvori prozor da izadje pa onda kad izadje sva para i vlaga ono sto ostalo ukljuci odvlazivac i resio si problem, sada ce zima kad je u kuci toplo i vlaznos a napolju hladno napravi promaju jedno 5 do 10 min i izacice sva vlaga ja tako radim. Smanji mi se vlaznost cak na 20% kada zatvorim prozore podigne se na 35% do 40% vlaznos i tada ne ukljucujem odvlazivac. Hisense D20HW mozes povezati preko telefona ima wifi, tu vidis kolika ti je vlaga u prostoriji nisi kuci mozes ga ukljuciti na daljini iskljuciti. ako ces njega da kupis procitaj upustvo znacice ti, ja ga procitao 3x i naucio napamet da bih znao da rukujem aparatom.Ako ti jos nesto nije jasno pitaj.Хвала пуно још једном на опширном одговору, купатило ми је близу 10м2 и ту ми највише треба али ће се по потреби користити и у дневном боравку па ћу свакако онда узети Hisense.
Onda jos jedan zavrsava posao.Evo jos malo utisaka za Xiaomi Lite.
Radi 24h, namesteno je da se automatski u 21h prebaci u nocni rezim u kome ostaje do 7 ujutru. Bez njega se vlaznost kretala od 60 do 65%, sada ide na relaciji 50 do 55%, dakle spustio je 10%. Ovo se oseti. Vazduh je drugaciji kada se udje u kucu, prijatnije je za sedenje. E sad, ja bih voleo da moze da drzi na relaciji 45-50%, ali kapiram da bi mi za to trebao jos jedan.
Inace radi se o trosobnom stanu u kuci, 100m2 sva vrata su otvorena, 4 osobe, kuvanje, pranje (bez susenja vesa).
Mada mi je buka i mali rezervoar. Konkretno izvuce oko 4-4.5l na 24 sata, a rezervoar je oko 3. Voleo bih da mogu da praznim rezervoar jednom dnevno.
Kapiram da što duže bude radio, neće imati toliko vlage da izvlači da ćeš moći da se uklopiš u pražnjenje rezervoara jednom dnevno.Evo jos malo utisaka za Xiaomi Lite.
Radi 24h, namesteno je da se automatski u 21h prebaci u nocni rezim u kome ostaje do 7 ujutru. Bez njega se vlaznost kretala od 60 do 65%, sada ide na relaciji 50 do 55%, dakle spustio je 10%. Ovo se oseti. Vazduh je drugaciji kada se udje u kucu, prijatnije je za sedenje. E sad, ja bih voleo da moze da drzi na relaciji 45-50%, ali kapiram da bi mi za to trebao jos jedan.
Inace radi se o trosobnom stanu u kuci, 100m2 sva vrata su otvorena, 4 osobe, kuvanje, pranje (bez susenja vesa).
Mada mi je buka i mali rezervoar. Konkretno izvuce oko 4-4.5l na 24 sata, a rezervoar je oko 3. Voleo bih da mogu da praznim rezervoar jednom dnevno.
Posto te zanima upravo mi stiglo obavestenje na telefon da je kanta puna i da je ispraznim, tako da i na odvlazivacu svetli lampica
Nemam iskustva da drugim modelima, ali Xiaomi je malo bučnijk nego što sam očekivao pogotovo s obzirom da su ljudi ovde u više navrata naglašavali da je tih 😁 recimo otprilike kao srednja jačina duvanja na klimi.Hisense је декларисан на 40dB а Xiaomi на 38dB, у теорији није велика разлика али видим да је овде доста корисника рекло да је Hisense бучан. Додуше питање је колико је Xiaomi тиши. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari