Šta je novo?

Odvikavanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bledcek

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
316
Da li postoji u nasem gradu, pri nekoj klinici ili domu zdravlja odelenje za odvikavanje ugrozenih korisnika kompjuterskih igrica?

Defektološko savetovalište "Enter" koje se nalazi u Pop-Lukinoj ulici u Beogradu

Qupi motor: :wave:

dukacez0mb5.jpg

Em ces trenutno zaboraviti na komp, em od klinki neces moci da zhivish :eyebrows:..

Ma komp ti nece padati na pamet..

A i kazhu da ce ova godina biti najtoplija do sad, za motoriste idealna..

aj mi pozajmi 10k € da i ja kupim taj motor :D

^ u sustini menjanje jedne zavisnosti za drugu...doduse bolju :-devil-:

Samo ces masinu sa slike teze da nabavis...:bottle: cuj 10k€! Pa 1098 cene oko 20k! ova zverka je 50k i to ako ti dozvole da je uzemes

PS: Kaze se motoras :d

Poslednja izmena:
Samo je potrebno da vidis sta propustas u zivotu igrajuci igrice pa ces sam da se skines... hopefully. :)

Znas kako kazu u bozje usi :D Ucrvljace mi se ovaj VFR :)

Honda lepo lepo. Honda onako bash udoban motor, mislim mercedes medju japancima ;). Ja furam Yamahu R1, najbrzi sam u kraju ;). Ticu, dobro je da nisam jedini motorash odje. A zipa vreme!? Pa ja sam moju vec odavno isterao, ko prolece hebote u januaru-februaru!? Kako li ce tek biti u martu-aprilu leto - kupanje!? Ko ove godine, po ovakvoj milini i lepoti vremena (sad trenutno kisha :(), sedi zaboden gajbi i cepa igrice!? a mozhe sa recimo Yamahom leti da pozira na adi i motkom se brani od sisatih klinki :eyebrows:
2006%5C09%5C13%5Cbikepics-678102-170.jpg
taj stvarno treba da pregleda glavu :d. Zima, kisha, sneg -15 itd - mozhe se razumeti zabod gajbi. Ali leti.. A ima i ona soba "kolko ste dosada potrosili na komp" i koliko su neki ljudi potrosili para na komp, da bi mogli u gta da otimaju motore ;), ili jure neke magicne cizmice!? sa kojima spartash brze u wow-u (moj drugar, dosta stariji od mene, ima 40god i wow je ovisnik!?), samo za igrice, i kolko su golda nakupili - vremena potroshili, mogli su da naruce minimum 2 onakva Ducatija, i u crvenoj i u (bruka izgleda) crnoj boji..

E a putevi tamo u CG i pejzazi za motor milina! De ti nekome objasni kakav je osecaj, lep dan, zver ispod tebe, maloletnica iza tebe, brzina, sloboda, uzivanje, sta propusta? Ja cu ove godine sa djevojku motorom do Budve, tamo sam svake godine na onom festivalu (muzicar), pa se spici sa Hondicom da se druzimo, kako vi tamo vozite - to je tebi 5min :eyebrows:..

Evo u Attachment-u nesto da vam pomogne da steknete sliku (zapakovano u zip - samo deo da ne bude piraterija). Ovo u sluskama, ravan put, adrenalin, ribica iza, i kakav wow i cizmice. Zivot! Trenutno skidanje sa svih kompijuterskih zavisnosti!

Prilozi

• Speed.zip
    1,007.4 KB · Pregleda: 163
Poslednja izmena:
...ili da kupi skuter pa da ga overklokuje, budzi i ostalo. Mislim da nema bolje varijante za lecenje od zavisnosti u istom cenovnom rangu.

2-3 nedelje kampovanja i bice(s) k'o nov :banana:

Poslednja izmena:
Pa jes al kako da te stignu kad si mnooogo brz :-devil-:.

Стигну те тако што ћеш кад тад завршити у неком јарку или приљубљен за бандеру, па онда ако успеју да те склопе иде период рехабилитације па тек онда творза :d .

Jeli Haludza, a sta ako umesto
2006%5C09%5C13%5Cbikepics-678102-170.jpg
dodje
bikerchickfatdr6.jpg
? :d

Poslednja izmena:
Onda mu zatvor dođe kao rehabilitacija...:d

^ e tu ces da vidis da li si musko ili jos dechak ;)

^ u sustini menjanje jedne zavisnosti za drugu...doduse bolju :-devil-:

Samo ces masinu sa slike teze da nabavis...:bottle: cuj 10k€! Pa 1098 cene oko 20k! ova zverka je 50k i to ako ti dozvole da je uzemes

PS: Kaze se motoras :d

Onda ustedite pa kupite neki Cross motor,ja sam uzeo pre neku godinu za ispod k eura 125cc Suzuki,22ks,kramponke gume naravno,i cim vam dosadi kompjuter (i zivot) pravac u polje i kooooooooopaaaaaaaaaaaj!! :eyebrows:
Pozdrav ,)

Samo je potrebno da vidis sta propustas u zivotu igrajuci igrice pa ces sam da se skines... hopefully. :)

Vidim da te niko nije quote-ovao ali ovo je za sig. Surova istina! Svaka čast, jedini post u thread-u koji stvarno vredi!
:wave:

:D Koji ste kraljevi :wave:. Al onaj baja sa ovcom je moj idol, najaci je. Njega je trebalo ubaciti u spot - Speed :d..

Стигну те тако што ћеш кад тад завршити у неком јарку или приљубљен за бандеру, па онда ако успеју да те склопе иде период рехабилитације па тек онда творза :d .

Al ce bar da kruzhi prica - bezo je od murije sa R1 brzinom 270 kmh zbog maloletnice pa se zakucao u banderu, leteo 50 metara , ludak, a mala deca ce tripovati - koja faca nash striko - ujak itd :d. A zamisli crnjak, covek na rehabilitaciji, udario ga baja stojadinom na peshackom, on bio na bajsu :(. Josh covek pogledao po PS-u levo, desno, sve cisto i izlete baja niotkuda iz neke poprecne ulice. Nije video ovog na bajsu. A chova nikad sa trotoara ne silazi kad je na bajsu, tj cak i ne vozi putem de idu kola, ono bash se cuva.. Izlomljen ko da se zakucao sa R1 pri brzini od 270kmh. Mislim em sto je bedak, em sto je blam.. Zhasu..

...ili da kupi skuter pa da ga overklokuje, budzi i ostalo. Mislim da nema bolje varijante za lecenje od zavisnosti u istom cenovnom rangu.

Hmm budite oprezni sa skuterima! Po godisnjoj statistici saobracajki na 2 tocka - najvihe izginulih je na: 1 mesto - biciklima!?, 2 mesto - skuterima. Ozbiljni motoristi su u najmanjem broju. Prvo nose ozbiljnije zastite tipa:
kornj200.jpg
+
j1gr03.jpg
itd.. + su uocljivi, bucniji, stabilniji, oprezniji, svesniji da voze sumanute mashine pa preduzimaju sve mere zastite (naravno uvek ima budala koje voze R1 bez kacige, al sva sreca ne u prevelikom broju), brze preticesh itd.. Tako da ako odlucite da se na ovaj nacin odvikavate od kompijuterske stondiloze pamet u glavu! Skuteri nisu igracke i uopste nisu naivna stvar. Obavezno se propisno zastitite (kaciga obavezno! bez obzira sto to izgleda malo i bezopasno!)..

Sad za prestojece lepe dane - ovo je 100% siguran lek:

A uz nesto tako - ovo ide po prostom zakonu inercije:
torquewomenblog.jpg

Cesto si u dilemi, koga pre da uzjashih..

Poslednja izmena:
ja ne bih bio u dilemi...***AAAA he he

:eyebrows: hehehe..

Ima onaj motoristicki vic:

Umro konstruktor Harley-Davidsona. Na ulazu u nebo čeka ga Sveti Petar i kaže:
Ti si ostavio trag na Zemlji te ideš u raj. Da ti pokažemo koliko te cijenimo upoznat ću te s Bogom.
Nakon što su se upoznali čestita Bog konstruktoru na savršenom proizvodu.
Upita konstruktor Boga:
- Je li istina da si ti izmislio ženu?
- Jesam - odgovara Bog.
- Moram ti priznati da ti baš i nije uspjela. Puna je mana.
Uzme Bog kalkulator, nešto računa i odgovara:
- Imaš potpuno pravo, ali moj proizvod ipak radije jašu nego tvoj.

:d - sto jes jes..

Mada za onu debelu sa predhodne strane, i nisam bash siguran ;)..

Ko zna, mozda ko ovo cita, zabatili sve jednog dana, i od wow geeka - kompijuterskog ovisnika stondera :d koga svi maltretiraju - postane nesto ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=th1rHpmze5s

Harley Davidson - Respect

A? Sta kazhete na reklamu :-devil-:..

Poslednja izmena:
Kad shvatis da su za nase drumove SS i SBK masine smrt onda ko sto Lomnica kaze, 450ccm thumper, kramponi i onda bude "More Turci ne gazte oranja!" A kad oces na drum samo preobujes masinu...

A o Harley-u sta reci osim:

"If Japan, Italy, and Germany did product development the same way that Harley Davidson does, there wouldn't be Honda, Ducati, or BMW bikes. There wouldn't be VCRs, mini-TVs, or Sony Walkmans. We'd all still be listening to wind up phonographs and watching black and white TV through vacuum tubes. And we'd be paying thousands of dollars for it and each one would be named "American Heritage Edition FGXLR TV" or something equally lame." Christopher T. Shields

Poslednja izmena:
koliko interesantnih postova-tek sad videh temu,stvarno su me pojedini komentari bash nasmejali,pogotovo naslov "ODVIKAVANJE":d
A kuj more spomenuste taj Ducati,taman sam se "skinuo" sa motora,tacnije taxista me skinuo:D i taman se preshaltao na kola...cccccccc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno