Da li postoji u nasem gradu, pri nekoj klinici ili domu zdravlja odelenje za odvikavanje ugrozenih korisnika kompjuterskih igrica?
Da li postoji u nasem gradu, pri nekoj klinici ili domu zdravlja odelenje za odvikavanje ugrozenih korisnika kompjuterskih igrica?
Postoji lek, da te neko (ili nekoga) dobro izbatina!
Shto za dz da bacam pare, kad mogu sasvim nice & easy da ga ukradem u GTAQupi motor: :wave:
A i kazhu da ce ova godina biti najtoplija do sad, za motoriste idealna..
Znas kako kazu u bozje usiUcrvljace mi se ovaj VFR
![]()
Mesec-dva dana boravka u padinjaku?De ti nekome objasni kakav je osecaj, lep dan, zver ispod tebe, maloletnica iza tebe, brzina, sloboda, uzivanje, sta propusta?
Mesec-dva dana boravka u padinjaku?![]()
Pa jes al kako da te stignu kad si mnooogo brz :-devil-:.
^ u sustini menjanje jedne zavisnosti za drugu...doduse bolju :-devil-:
Samo ces masinu sa slike teze da nabavis...:bottle: cuj 10k€! Pa 1098 cene oko 20k! ova zverka je 50k i to ako ti dozvole da je uzemes
PS: Kaze se motoras :d
Samo je potrebno da vidis sta propustas u zivotu igrajuci igrice pa ces sam da se skines... hopefully.![]()
Стигну те тако што ћеш кад тад завршити у неком јарку или приљубљен за бандеру, па онда ако успеју да те склопе иде период рехабилитације па тек онда творза :d .
...ili da kupi skuter pa da ga overklokuje, budzi i ostalo. Mislim da nema bolje varijante za lecenje od zavisnosti u istom cenovnom rangu.
ja ne bih bio u dilemi...***AAAA he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari