To jeste. Ovo novo postolje radi super. :banana:Komsiji su zamenili postolje i stoji skroz ok, znaci cvrsto je postolje i ne pada displej.
Zamenu postolja obave o'ma, tako da ti drugi monitor baš i ne treba. Naravno, prvo ih pitaj da li imaju rezervnih postolja, da ne nosiš monitor džabe.Ja cu takodje na reklamaciju, samo da nedjem neki monitor dok ovaj bude u servisu.
Kao što sam već napisao, treba naći telefon erc servisa i zvati direktno njih.zvao sam danas radnju gde je kupljen i receno mi je da zovem erc...
da, radi trenutno ko sto je i staro radilo kada je bilo novo. ko ti garantuje da posle godinu dana nece i novo da "poklekne" :S: i tako onda menjas postolja dok traje garantni rok za dz, a posle mozes da se slikas. ili da ga zavaljas nekome dok sve radi kako treba :dTo jeste. Ovo novo postolje radi super. :banana:
Staro nije radilo kako valja ni kad je bilo novo :S:, a ovo radi super već neko vreme (ne sećam se tačno kad sam ga zamenio, valjda ima par meseci). U pitanju je bio konstrukcioni nedostatak, i valjda su skapirali gde su zas*ali (mislim da je identično postolje korišćeno i za 17icu i za 19icu, što se nije baš pokazalo kao dobro mesto za uštedu).da, radi trenutno ko sto je i staro radilo kada je bilo novo. ko ti garantuje da posle godinu dana nece i novo da "poklekne" :S: i tako onda menjas postolja dok traje garantni rok za dz, a posle mozes da se slikas. ili da ga zavaljas nekome dok sve radi kako treba :d
Ja sam čekao 970p, da ne bih uzeo 193p+. Uvek se može čekati sledeći model, al' treba gledati u nešto u međuvremenu (i sačuvati oči do kupovine 😛).izgleda da nisam pogresio sto sam sacekao 971P :-devil-:
Čisto sumnjam da će se pojaviti sličan problem, s obzirom da su "platili školu" (ipak troškovi zamene postolja na svetskom nivou nisu zanemarljivi).salu na stranu, nadam se da 971P nece patiti od slinih decijih bolesti postolja 🙂
To jeste. Ovo novo postolje radi super. :banana:
Zamenu postolja obave o'ma, tako da ti drugi monitor baš i ne treba. Naravno, prvo ih pitaj da li imaju rezervnih postolja, da ne nosiš monitor džabe.
Kao što sam već napisao, treba naći telefon erc servisa i zvati direktno njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari