Šta je novo?

Odromboljeni Samsung 970p

• Začetnik teme Začetnik teme Shane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shane

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
309
Jel' neko uspeo da zategne zglobni držač koji je popustio?!

Ne može da se zategne, al' može da se zameni celo postolje za dž. 😉

A gde to, moliću lepo? :trust:

Poslednja izmena:
Pa kod erc commerc-a. Garantni period je 3 godine, tako da garancija još važi. Pogledaj na sajtu broj telefona korisničkog servisa. Nazovi ih, reci da zoveš zbog garancije, i pitaj za broj telefona servisa. Nazovi servis i reci svoj problem.

Koji je ovo otromboljeni 970P po redu? 😀

Čisto sumnjam da je prodat primerak koji može da stoji u krajnjem gornjem položaju. :d

Mogao je moj do skora. Sada stoji negde na pola :d Komsiji su zamenili postolje i stoji skroz ok, znaci cvrsto je postolje i ne pada displej. Ja cu takodje na reklamaciju, samo da nedjem neki monitor dok ovaj bude u servisu.

evo kod mene isti problem,i to od nedavno monitor je moga bez problema da stoji u krajnjem gornjem polozaju i od pre par dana nikako😡 ,bas sam besan platis monitor 500e i onda se nesto ovako desi a star je 8 meseci uzassssssssssssssssssssss:crash: 😡
zvao sam danas radnju gde je kupljen i receno mi je da zovem erc...

Komsiji su zamenili postolje i stoji skroz ok, znaci cvrsto je postolje i ne pada displej.
To jeste. Ovo novo postolje radi super. :banana:
Ja cu takodje na reklamaciju, samo da nedjem neki monitor dok ovaj bude u servisu.
Zamenu postolja obave o'ma, tako da ti drugi monitor baš i ne treba. Naravno, prvo ih pitaj da li imaju rezervnih postolja, da ne nosiš monitor džabe.
zvao sam danas radnju gde je kupljen i receno mi je da zovem erc...
Kao što sam već napisao, treba naći telefon erc servisa i zvati direktno njih.

da, radi trenutno ko sto je i staro radilo kada je bilo novo. ko ti garantuje da posle godinu dana nece i novo da "poklekne" :S: i tako onda menjas postolja dok traje garantni rok za dz, a posle mozes da se slikas. ili da ga zavaljas nekome dok sve radi kako treba :d
izgleda da nisam pogresio sto sam sacekao 971P :-devil-:
salu na stranu, nadam se da 971P nece patiti od slinih decijih bolesti postolja 🙂

da, radi trenutno ko sto je i staro radilo kada je bilo novo. ko ti garantuje da posle godinu dana nece i novo da "poklekne" :S: i tako onda menjas postolja dok traje garantni rok za dz, a posle mozes da se slikas. ili da ga zavaljas nekome dok sve radi kako treba :d
Staro nije radilo kako valja ni kad je bilo novo :S:, a ovo radi super već neko vreme (ne sećam se tačno kad sam ga zamenio, valjda ima par meseci). U pitanju je bio konstrukcioni nedostatak, i valjda su skapirali gde su zas*ali (mislim da je identično postolje korišćeno i za 17icu i za 19icu, što se nije baš pokazalo kao dobro mesto za uštedu).
izgleda da nisam pogresio sto sam sacekao 971P :-devil-:
Ja sam čekao 970p, da ne bih uzeo 193p+. Uvek se može čekati sledeći model, al' treba gledati u nešto u međuvremenu (i sačuvati oči do kupovine 😛).
salu na stranu, nadam se da 971P nece patiti od slinih decijih bolesti postolja 🙂
Čisto sumnjam da će se pojaviti sličan problem, s obzirom da su "platili školu" (ipak troškovi zamene postolja na svetskom nivou nisu zanemarljivi).

Kakav bi to trosak bio kada bi tri godine, koliko traje garancija za ovaj model, menjali postolja...
Cini mi se da je ovo novo postolje dosta cvrsce od predhodnih. Verovatno je ubacena kvalitetnija opruga ili sta vec, sto drzi celu stvar uspravno.

Zamenu postolja obave o'ma, tako da ti drugi monitor baš i ne treba. Naravno, prvo ih pitaj da li imaju rezervnih postolja, da ne nosiš monitor džabe.

Kao što sam već napisao, treba naći telefon erc servisa i zvati direktno njih.

E ja danas zvao servis erc,ali su mi rekli da nemenjaju postolje vec poprave staro,i da proces traje minimum 48 sati,a meni je to uzasno cimanje jer sam iz su,to bi bilo super kad bi odradili odma...:whip:

***a, meni su stavili novo i na to sam čekao 15tak minuta (dok majstor zašrafi). Izgleda da nisu dobili onoliko rezervnih postolja koliko je prodato monitora pa moraju da buže. :smash:

Moze li neko da napise telefon, i ja imam taj problem vec neko vreme 😡

Nazad
Vrh Dno