Стварно смејурија... Али морају некако да се рекламирају, а изгледа не знају боље.
Што се самог филма тиче, мени је био стварно одличан, и са визуелне стране и са стране карактеризације ликова. Има америчке пропаганде, али 95% филмова је сада такво.
Upravo. Ko prati rad Kathryn Bigelow, zna da je ona oštra kritičarka spoljne politike U.S.A. Takođe, režirala je i dva izuzetna filma: "Point Break" (1991), odličan triler, i "Near Dark" (1987), koji je meni jedan od najboljih filmova ikada snimljenih a u vezi s vampire tematikom...Da, ali film nema americke propagande... Ja ne znam kako ste je uopste videli u ovom filmu.:trust: Film je popljuvan bio od strane vecine "vojnih veterana" i americkih patriota. Ko je gledao K19 zna kakav fazon ima Ketrin, a ovaj film samo onaj ko ne zna nista o filmu i koji gleda kroz film, ce da prica o nekoj propagandi. Za takve ovakvi filmovi i nisu vec oni "jednokratni" filmovi.
Sad ste me "naložili" pa ću morati da ga skinem i pogledam :d
Jel' stigao nekome poziv da se javi u najblizu policijsku stanicu, odakle ce biti prebacen u AmeriGu?![]()
![]()
Ne laži. Ti nisi u vezi sa nijednom devojkom.to mi je i devojka rekla: "idealna prilika da odem u ameriku"![]()
@RCW sad si me zainteresovao da skinem jos nesto :d tj. "Near Dark"... pa da vidimo...
ma ljudi u filmu glumi Evangeline Lilly, dovoljan razlog da se odgleda iako se pojavljuje na dve minute.
Posle ovog recenog pametnije je onda da ne gledas filmove, trosi vreme na nesto drugo.
A gde je A Bridge Too Far?![]()
Posle:
The Longest Day (1962),
The Deer Hunter (1978),
Apocalypse Now (1979),
Platoon (1986),
Full Metal Jacket (1987),
Schindler's List (1993),
The Thin Red Line (1998),
Saving Private Ryan (1998),
Band of Brothers (2001),
Letters from Iwo Jima (2006),
The Pacific" (2010)
i mnogih drugih koje nisam napisao o filmu The Hurt Locker (2008) zaista nema šta da se kaže![]()
Za zapisnik ću još da izjavim da ja uopšte nisam pominjao patriotizam, to si ti pomešao nešto.Pricao si o patriotizmu...
Kažeš da tamo nije predstavljen nijedan sukob, a šta je s okupacijom? S te tačke gledišta nimalo mi nije žao "sirotog" marinca niti saučestvujem s njim u bilo čemu.
Ne znam više šta da kažem čoveku koji za Deer Hunter kaže da je jadan film. To je tvoje subjektivno mišljenje i kao takvo ću ga prihvatiti.
Iza ovog filma se krije prica ljudi iz rata a ne onoga ko ih je poslao da se tamo bore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari