Šta je novo?

Odosmo na robiju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au slepaca. Nek se opamete pa nek reklamiraju film kako treba i onda ce da zarade, a ne da pametuju kao onaj ludak Uwe Boll koji snimi najgori moguci film koji niko i ne bi gledao pa onda zaradjuje na tuzenju ljudi koji ga skidaju za dzabe jer za placanje u bioskopu i nije. Ovaj film je dobar, ali posle ovakvih gluposti smuci mi se zivot sta citam. Kazniti treba onog koje pustio film na net ako vec hoce da teraju pravdu, a ne one koji sheruju, ocnenjuju taj film i daju mu dobre kritike, i na kraju idu u prodavnicu i kupe dvd i Bluray. Tacno samo ovakvi mizerni producenti i njihove kuce hoce tortu na tuzbeni nacin, sta ce ovakve gluposti i blamiranje Warneru, Foxu, Paramountu i ostalim gigantima kojima piraterija vise pomaze nego sto odmaze, a i oni sami to znaju.

Brrr, bice bas za.bano. Moram da vidim gde mi je pasos. :D :D :D

Mogu sve koji su skinuli ovu tupavu americku propagandu da povuku.... za vodokotlic. Narocito ovde.
Ustvari, kad malo razmsilim, neka ih i hapse ako su na ovo trosili protok.

nista smesnije nisam cuo:d

prvo,neka nadju odakle im je procureo film pre premijere,pa nek hapse onda...:smackbum:

mukice,ne mogu da zarade na losim filmovima,pa ljude okrivljuju za svoje neuspehe...

Hahah, ali najjaci je Uwe Boll...

Meni kad citam ovo vise dodje ka SF vest ...

Ko koristi p2p za skidanje filmova i treba biti uhapsen :D

najšokantnije u textu je to da postoji 2000 budala koji su skinuli Far Cry film. WOW baš sam se zaprepastio, trebalo bi njihove IP adrese da obajve pa da njih izbegavamo po svaku cenu.
[YOUTUBE]ALZZx1xmAzg[/YOUTUBE]

Zar neko osim amera josh uvek gleda filmove sa "americhkim vojnicima u ratu" :)

Zar neko osim amera josh uvek gleda filmove sa "americhkim vojnicima u ratu" :)

....i igra igrice poput Tom Clancy's EndWar :-devil-:

Ta američka propaganda toliko smrdi da je to neverovatno...

Anyway...
Skoro se digla neka slična frka u francuskoj oko nadgledanaj korisnika. Šta se na kraju sa tim desilo?

Naprotiv, film je odlican i jedan od najboljih prosle godine, ali marketing i ova sr&anja su ono sto je jadno.

ја сам скинуо са oneclickmoviez, не треба да бринем, јелте :-devil-:

Uf za dlaku sam se izvukao, zamalo da ga skinem ali sam imao neki los predosecaj...

:d

Ahahaha, evo dodjite mene da uhapsite, skinuo sam film jos odavno i mislim da je ok! :p

Ovo je tako smesno pogotovo za Far cry budzet filma je $30 Million, kako neko baci pare na snimanje gluposti ....

Hehe,lako je qrchiti se sa tudjim... :D Da zivite u Nemachkoj ili Amer'ci ne bi vam,pardon,nam,bilo toliko svejedno...:)

Ja sam "kupio" full hd verziju,znaci dozivotna bez mogucnosti pomilovanja?:d
Trenutno mogu samo da mi pljunu pod window:D

Poslednja izmena:
Ja nisam skinuo film !!
Dao mi ga je decko od sestre moje devojke, a i on je uzeo od nekog ortaka.... :)

suludo

pametni ljudi rade ovako

http://www.p2pon.com/2008/05/14/author-paulo-coelho-pirates-his-own-books-and-increases-sales/

borba protiv piraterije je besmislena. muzicka i filmska industrija moraju naci biznis modele koji funkcionisu umesto lova na vestice. spotify, last.fm i netflix to rade i ide im super. jedini slucaj gde ce ljudi bespogovorno placati content i gde borba i zastita jesu neophodni jeste content o kom ljudima zavisi hoce li napraviti ili popushiti neku lovu. bloomberg terminal opusteno skupo naplacuje content.

don't mind sto filmovi uglavnom cure u toku produkcije. ako vec hoce to da sprece, bolje da zastite sam production workflow nego sto jure ljude koji skidaju filmove s P2P. ugase jednu P2P network, ali s druge strane se otvori 10 novih.

masa ljudi skida pirateriju da vidi vredi li otici u bioskop ili na koncert. prvi ja tako radim.

ja za film nisam ni cuo dok nisam ovu temu procitao... mada kako nasa cyber policija revnuje na svaki zahtev iz inostranstva, ne bi me cudilo da budete izruceni doticnima :D

lame reziser i attention freek u ocaju a malo PR

simptomaticno kako ne kukaju spielberg, spike lee, jarmusch, ....

Dobro zboris,cudo da ovi sto si naveo nikad ne kukaju...
Da ima redovan bioskop u mojoj blizini ni dinara ne bi zalio da pogledam dobar film,po meni je bolje nego kuci... a zalio bi na ova americka propagandne gluposti...

"Kompanija koristi tehnologiju GuardaLey, koja prikuplja IP adrese korisnika koji filmove downloaduju sa BitTorrenta."

hehe... znaci ne koristiti Torrente nego neki warez i rapid, megauplaoad ili slicno :D

ja nisam ni cuo za ovaj film

trebalo bi "mi" da tuzimo uwe bola za protracene mb/gb :d

Hurt locker је заиста добар филмић, за разлику од Уве Болових "ремек дела".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno