Šta je novo?

Odlicna simulacija voznje....

nemanjas

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2000
Poena
619
Daklem, Live For Speed. www.liveforspeed.com, moze da se skine demo 30mb. Ima trke na asfaltu i relikros. Auto se prilicno lepo ponasa, pogotovu onaj drugi koji ima zadnju vucu. Vredi probati.

Kao prvo to je matoro vise od pola godine, al' to nema veze...:)

Kao drugo, to i jeste i nije demo...:p
Fazon je sto su ljudi koji to prave prvo krenuli sa idejom da naprave "free" simulaciju u domacoj radinosti - nesto kao Racer npr. - i to prvenstveno kao multiplayer igru, znaci bez razvijenog AI-a...to je ono sto moze i dalje da se skine sa net-a (znaci uslovno receno demo, ustvari cela igra po originalnoj zamisli).

Posto su doziveli nevidjen uspeh i popularnost u "driving" krugovima sirom sveta, odlucili su da promene taktiku i da krenu u razvoj prave igre. Igra ce se pojaviti cini mi se u drugoj polovini 2003-ce i moze se mnogo od nje ocekivati.

Mislim da je pitanje je samo da li ce ostati verni multiplayer zamisli ili ne.

ja skinuh onaj "demo" i uopshte ne vidim shta je tu toliko specijalno :)

em se vozi na mishu :), em je grafika ochaj, em su staze loshe... ono, mozda sam ja izgubio osecaj za dobre voznje ali opet...

Misha je napisao(la):
ja skinuh onaj "demo" i uopshte ne vidim shta je tu toliko specijalno :)

em se vozi na mishu :), em je grafika ochaj, em su staze loshe... ono, mozda sam ja izgubio osecaj za dobre voznje ali opet...

Ne mora da se vozi misem. Grafika po meni nije najbitniji faktor da li je voznja dobra, doduse to je sve subjetkivno. Licno, ovo mi se vise svidja i od onog dodatka za F12002 i od stare toce i sttc-a.

Nazad
Vrh Dno