Šta je novo?

Odlican Software

psyhomb

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
619
Odlican software sa kojim mozete da snimite, sve sto ste radili na vasem racunaru u *.AVI ili *.SWF formatu. Prakticno mozete da napravite multimedia-lni tutorial, takodje lako mozete da konvertujete bilo koji AVI fajl u SWF.
Pa ko voli nek izvoli !!! Da, inace nisam napomenuo da je Freeware.

http://www.fw4u.de/video/files/camstudio20.zip

POZDRAV :wave; :wave; :wave;

Pobogu, pa zashto mi je sada izbrisan post? Nisam trazio crack, samo sam pitao da li je program free, zar je i to zabranjeno?

Misha je napisao(la):
Pobogu, pa zashto mi je sada izbrisan post? Nisam trazio crack, samo sam pitao da li je program free, zar je i to zabranjeno?
Pa kao ti je izbrisan verovatno je zabranjeno! :(

Misha je napisao(la):
1. mozda nije izbrisan post, nego je bio problem sa bazom?
2. mozda zato sto je poslednja recenica u prvom postu: "Da, inace nisam napomenuo da je Freeware"

type;

A sto 2x na istu temu?

@Misha: mozda se neko greskom zaleteo (nije dobro procitao, pa pomislio da trazis nesto nedozvoljeno) ili ...

Crni je napisao(la):
A sto 2x na istu temu?
Ma bez veze, pomislio sam da nepripada "Internet-u" pa sam ga stavio pod
"Aplikativni softver". Samo sam cekao kada ce neko postaviti takvo pitanje. Sorry :oops:

Imam ja taj program jos od poodavno, a imam i "ono" cini mi se, pa ako nekom treba mozemo da pogledamo koja je verzija...

:))

Nazad
Vrh Dno